anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci vreau sa va cer un sfat, mie imi place de un baiat de 25 de ani iar eu am 13 ani totul a inceput cand el a venit la noi ca mester de constructie si.mereu tot imi dadea din ochi odata mi-am facut si eu curaj si i-am dat si eu din ochi iar el a zimbit ..MDA stiu ca-i ciudat ..acuma el nu mai vine la noi dar il am in prieteni pe un site de socializare si mai vorbesc cu el din pacate are prietena insa mie nu-mi pasa eu nu pot saa-l uit deci pur si simplu NU POT ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Simonasimona1992 a răspuns:

Chiar daca suna dur, trebuie sa zambesti si sa mergi inainte. Lasa-l! Nici daca nu avea prietena nu era ok pentru tine. Diferenta mare de varsta creaza si diferenta mare de gandire si de cerinte.
Iesi cu prietenii, da-i atentie acelui baiat de clasa care poate te place si tu il ignori. Cauta-ti diferite activitati cu care sa iti umpli timpul.
Ah, si nu te uita la tot felul de filmulete triste sau nu asculta melodii triste ca nu o sa te ajute deloc.happy
Hai, totul va fi bine. Garantezhappy Toti am trecut prin asta o data.
Am si eu 25 de ani, stiu ce zic.
Vacanta faina!

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Iti `dadea din ochi` cum `dai` cand razi la un copil laughing) Te si vazusi casatorita cu el.

| RAY a răspuns:

Ai 13 ani esti o fetita ia-ti gandul de la el

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru RAY):

Fetele noastre lupta sa ne mentina number one in Europa si tu te opui. Nu esti deloc patriot.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inca 2 ani La varsta lui sI putea fi tatal tau. E bine totusi ca nu iti place unu de 35.

| Ara997 a răspuns:

Mai fata, ala a glumit si el si cred ca a ras in sinea lui cand i-ai facut cu ochiul. si fi sigr ca la varsta lui are deja pe cineva
o sa-l uiti, cauta un pic mai jos pe la 15.

| Turbo223 a răspuns (pentru Ara997):

De ce sa stea ziua sa isi caute unu' de 15? are chestii mai bune de facut la varsta ei.

| Ara997 a răspuns (pentru Turbo223):

Si tu ai dreptate.

| Mrfear a răspuns:

Scuze ca spun asta,dar un adult cand da din ochi la un copil,nu inseamna ca s-a indragostit de el, ci ca adultul vede copilul simpatic. Daca iti zambeste doamna de la chiosc (cum mi s-a intamplat mie) crezi ca te iubeste? Nu poti sa-l uiti? E sfarsitul lumii daca il uiti macar pentru cateva zile? Nu poti sa fi iubita lui, esti prea micuta pentru el, trebuie sa intelegi asta, nu fi ca un copil care nu a implinit acei 5 ani care nu intelege nimic.Defapt,nici nu ar trebui sa iti cauti alt iubit mai apropiat de varsta ta,ar trebui sa uiti de "iubiti" si traieste putin copilaria si tineretea,de iti faci acum iubiti, mai incolo o sa devi plictisita de acest lucru, toate cuplurile casatorite pe care le cunosc au mentionat ca au avut iubit doar cand au intrat la liceu (nu erau obsedati, era asa de distractie sa vada cum e) iar tu la scoala, te uiti dupa un barbat in toata regula.Nu ai ce sa faci,el poate vrea sa se casatoreasca cu acea femeie,tu nu ai cum sa te casatoresti cu chiar de ai acordul parintilor sau nu deoarece esti prea mica. Poate tu te uiti la tine si iti spui ca nu mai esti un copil,poate esti mai dezvoltata,zic si eu,poate ma insel, uni copii sunt prea dezvoltati pentru varsta lor, dar in corpul tau sunt multe lucruri care mai trebuie sa se intample, asa ca nu te crede matura. Daca omu' de care iti place momentan te-ar injura cred ca ai suferi degeaba, nu esti pregatita nici mental si se vede dupa intrebare.Nu o sa vezi pe nimeni ca te ajuta cum sa fi cu el, tu trebuie sa intelegi ca nu poti, trebuie sa accepti faptul ca esti micuta pentru anumite lucruri, mai incolo iti va parea bine ca atunci cand erai copila de 13 ani nu stateai cu un barbat de 25 de ani.

| DralyaDary a răspuns:

Hei, incearca sa nu te mai gandesti la el. Probabil stii si tu ca e prea mare. Ai putea sa incerci tot felul de activitati care sa iti distraga atentia si cu timpul il uiti, dar ar trebui sa nu mai vorbesti cu el ca altfel nu o sa mearga. Eu cel putin asa fac cand vreau sa uit pe cineva... Sper ca te-am ajutat laughing