| RockOut4ever a întrebat:

Din septembrie mi-am propus sa chiulesc si eu macar de la o ora. Cum fac sa chiulesc intre alte ore? Daca diriga vede absentele nu imi va zice nimic? Daca imi zice ceva ce sa ii spun?
PS : dau funda
PS 2 : Sa nu incepeti cu povestii de genu nu e bine sa chiulesti, etc...

13 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Pur si simplu chiulesti.Daca nu ti-ai invatat, nu esti pregatita pentru ora sau pur si simplu nu ai chef de ora, poti chiuli. Daca vede diriga absentele? Nu e problema ei.Nu e mama ta sa te intrebe unde ai fost,de ce ai chiulit si cu cine. Daca o sa te intrebe? Ii spui si simplu ca nu ai fost pregatita pentru ora si ai preferat sa chiulesti. Daca iti e frica de diriga ta, cu parintii ce o sa faci, cand o sa te intrebe de absente?

| Madilyn a răspuns:

Pai daca vrei, nu`ti spun ca nu e bine sa chiulesti. Iti spun doar ca nu te ajuta la nimic. La ce bun? Pleci de la o ora, prinde profesoru` ciuda pe tine [ Pentru ca colegii o sa-i spuna ca ai chiulit ].si pierzi vremea, apoi pentru ora urmatoare risti sa te asculte si sa iei o nota mica. Iar daca profesorul vrea, poate sa-ti puna o absenta care nu poate fi motivata. So? thinking Ce ai de castigat? Vrei sa vezi cum e? Cum doresti...dar diriga ta oricum va vedea absentele si te va lua la intrebari.iar tu nu ai ce sa-i spui, pentru. ca daca aveai o problema, te puteai invoi frumos de la profesor/profesoara care te`ar fi inteles. happy

Am incercat sa te ajut, dar tu faci cum crezi ca e mai bine. :*

| Aylee a răspuns:

laughing Pai daca vrei sa fii rebela, ia-ti ghiozdanu, fugi ca nu te opreste nimeni si cand observa diriga, injur`o ce poate sa iti faca?

| Catherine a răspuns:

laughingpai nu iti va zicce nimic daca ai pana in 10 absente daca intreci masuralaughingo sa te intrebe.o sa iti cheme partintii la scoala etc...

si in legatura cu chiulitu. daca te apuci nu te mai lasi.e ca un drog:Xstiu ce zicwinking.si daca chiulesti de mai multe ori te va prinde o data cel putin sigur.sa nu stai pe langa scoala cand chiulesti te pot vedea vulturii aia de profesori laughingsi vorbesti si u cu colegi ca ei sunt baza.sa nu te parasca. Succes!

| Miruna_7873 a răspuns:

Intre alte ore. Pai na chiulesti dar ai grija sa nu te vada nici un profesor cand pleci ( in special profesorul cu care ai ora). Diriginta ta de va intreba de ce ai lipsit, ii spui ca ti-a fost rau si ai plecat.thinking
Mai e metoda daca ai profesori destul de, de treaba sa le spui sa te invoiasca kisskiss

| ionut1369 a răspuns:

Pai si daca zice ceva o absenta acolo nu conteaza.bagi si tu o vrajeala ceva de exemplu ca ti-a venit perioada si ai fost nevoita sa mergi acasa ca te-a luat prin surprindere ca nu stiu ce.mai ales ca esti fata te va cede mult mai repede si o sa iti si motiveze absentabig grin

| rox13yy a răspuns:

Sincer nu ar trebui sa chiulestilaughingda daca tot vrei chiuleste,iar la diriga poti baga mereu cate un pretext:m avut treaba la politie cu buletinul,e bunica in spital sh a trebuit sa merg urg in vizita,era mama bolnava sh am mers sa ii cumpar pastile,unchiul meu a venit un oras si nu stia bine orasul sh a trebuit sa mers sa-l duc pan acasa,banala scuza mi-a fost rau sh am plecat acasa, am avut un deces in famile, mi s-a blocat usa sh a trebuit sa chem ajutoare sh n-am mai apucat s ajung la scoala.
ce zici? merit funda?

| lSchizo a răspuns:

Pai sigur o sa te intrebe de ce ai lipsit. Dar spune-i si tu ca 1. ti-ai uitat niste carti acasa si ai uitat sa ii spui profesorului ca te duci sa le iei. 2. Te-a durut capul ingrozitor si a venit cineva sa te ia.In general se baga minciuni de genu`: Doamna m-a durut capul, Doamna m-a durut burta laughing

| Crivi a răspuns:

Nu am nimic cu tine, dar cum poti sa intrebi pe un site, "cum sa faci sa chiulesti"? e simplu suna pauza te ridici din banca te duci unde ai treaba timp de N ore si dupa te intorci...
te intreaba diriginta, ii spui ca a trebuit sa pleci...

| AdRiAn_9543 a răspuns:

1) Chiuleste la profesorii indulgenti (tu ii cunosti foarte bine)
2) Daca inveti bine (adica medii intre 8-10) si diriga va vedea absente iti spun ca trece cu vederea (ai grija sa nu strangi 10 absente ca atunci o sa ai 1 pct. scazut la purtare)
3) Daca ai medii de 1-8 si diriga vede absente ai urmatoarele motive:

- am intarziat la ora (pentru prima ora merge)
- nu am auzit clopotelul (merge doar la unii profi)
- a fost coada la magazin (asta merge la toti!)

PS: Sper ca te-am ajutat!
PS2: Tentatia de a chiuli e mare, ai grija! (Dupa cum am spus mai sus 10 absente - 1 pct. la purtare scazut, 20 absente - 2 pct. la purtare scazute, si tot asa!)

| fkfgjgfgd a răspuns:

Spui ca x ti-a spus ca profesorul y de la ultima ora nu va veni

| deea_2235 a răspuns:

Deci cel mai simplu e sa chiulesti de la primele sau ultimele ore pentru ca ai multe scuze de ex:"mi-a fost rau","am avut amenteli","am vomitat" chestii daca vrei sa chiulesti de la o ora anume atunci ii zici ca"te doare burta" sau ca " a trebuit sa te duci la dentist, doctor" asta in cazul in care te intreaba ceva diriga-ta daca nu nu spui nimic daca cumva merge la extreme si vrea sa ii duci motivare scrisa de parinti o pui p maicata sa semneze pe o foaie goala sau daca ii sti semnatura eu faci u si scrii acolo ca ai lipsit ca ai avut nu stiu ce si gata happy daca e prima data o sa ai senzatie de teama da orice ai face nu te da de gol. Multa bafta!

| Bubuliina_3003 a răspuns:

Poi.ii zici ca te-ai simtit rau si te-ai dus acasa.[ daca mai ei o colega cu tine ] zici ca a vn cu tine ca sa nu ti se faca rau pe druum.

Sper sa te ajutee!
Fundiitza?