Buna.
In cazul asta trebuie sa gasesti o scuza buna (o minciuna bine plasata ) spune`i si tu ca te durea ingrozitor de rau maseaua si mergeai sa iti cumperi de la farmacie ceva pastile.si mamei tale`i spui ca nu vroiai sa-i zici ca te doare maseaua ca iti era frica sa nu te trimita la dentist, sau zii adevarul " Mama.azi nu! am lipsit un pic de la chimie si doamna zgripturoaica(profa de chimie) s-a suparat ca nu am ajuns la timp." ...cauta si u ceva simplu si usor de zis.sau clasicul nu mai fac) succes
Bună.
Pentru ce motiv chiuleşti?
Ai alte preocupări? Foarte bine îţi face mama ta că te ceartă, îţi place să-ţi faci de cap şi asta nu este bine.
Şcoala este şcoală iar distracţia este distracţie după programul şcolar.
Pa, pa.
Cerc pedagogic,suspenda orele, bolnav prof u/a, isi da prof u/a testele de aptitudini, nu se fac ore maine ca e balul majoratului(cum ar fi perioda asta ). Cam atata eu nu prea am nevoie de scuze dirigul meu invoieste 3-4 zile din " burta ", restul aduc scutiri.Bafta!
Eu i-am zis adevăru' când am chiulit. Dar mă rog, la mine nu era vorba de o singură absenţă. Oricum, eu zic să fii sinceră şi să recunoşti că ai tras chiulu'.
Pai ii spui ca tea sunat taicatu ca sa te duci in dedeman sau undeva sa cumparati ceva... asa am facut si eu. cu totul ca nu e bine sa chiulesti ca si pe mine m-a prins diriga scuza mea cred ca e buna