anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place foarte mult cosmetica si machiajele si tot ce e legat de beauty. Ultimii 2 ani am investit toti banutii strinsi in cosmetice si am ajuns la o cantitate mare; aveam tot ce imi trebuie pentru full face. Cosmeticele erau destul de scumpe pentru ca mama mea nu imi permitea sa imi iau lucruri ieftine spunea ca asa iti imbatrineste pielea mai repede. In timpul liber practicam, incercam diferite face-art si pot spune ca chiar ma pricep foarte bine. Intr-o zi am venit de la scoala si am gasit doar produsele pentru buze si beauty-blenderul. M-am enervat si m-am dus sa ii intreb pe parintii mei daca stiu ceva iar tatal meu mi-a spus ca el le-a ascuns si ca nu am voie sa ma machiez pana la 16 ani (acum am 13 jumate). Ca doar nu era nebun sa arunce atitia bani. Unele produse chiar nu le folosisem niciodata. Am cautat toata casa, cele 2 etaje am cautat in fiecare dulapior, in fiecare colt in care as fi crezut ca le-a ascuns insa nici urma de ele. De atunci sunt foarte trista. Nu pot sa ma lipseasca de ce imi place cel mai mult sa fac, e un hobby. Ce sa ii spun sau ce sa fac sa le gasesc, sa mj le dea inapoi? Nu inteleg unde ar mai putea fi

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Are dreptate tatal tau, e prea devreme pentru machiaj. Calmeaza-te si nu mai face ca un copil rasfatat, a zis deja ca o sa-ti dea voie sa te machiezi mai tarziu.

| Violleta2022 a răspuns:

La 13 ani ai machiaje?
Nu stiu cum de nu te-a controlat maica-ta pana acum, dar taica-tu a procedat foarte corect.
Hobbyul asta il poti face dupa 18 ani, cand esti majora si poti face ce vrei cu fata ta, pana atunci, nu-i indicat nici sa folosesti machiajele si nici sa arunci banii parintilor pe ele.

| Teooooo88 a răspuns:

Mda, niste chestii care acum sunt foarte normale asa ca de ce sa ne miram? Cunosc fete care au acest "ritual zilnic" care au mai putin de 13 ani. Sincer, nu stiu de ce ai nevoie de asa ceva. Tatal tau a procedat foarte corect. Si sa ajungi "la o cantitate mare" de produse cosmetice la varsta asta imi pune un semn de intrebare...

Parerea mea e sa lasi cosmeticele pentru mai târziu si sa iti vezi de învățat.