| Tmcn a întrebat:

La un pub m-am trezit privind o fată. Nu e prima dată când o văd, am mai văzut-o cu cateva ocazii.
Ea cred că a văzut că o privesc câteodată. Fetelor, voi ce aţi crede dacă aţi surprinde un băiat privindu-vă? Nu insistent. dar i-aţi "prinde" chiar când se uită.
Nu ştiu ce să cred, oare a început să îmi placă fata aia sau sunt doar curios? Ştiţi nişte repere după care m-aş putea lua ca să îmi dau seama?

2 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Sunt 2 variante:
Dacă s-ar holba la mine noaptea pe stradă m-aș gândi: VIOLATOOOOR.
Dacă s-ar uita la mine într-un pub cum zici tu aș fi sigură că are prieteni așa de plictisitori de ajunge să se uite la alte mese de plictiseală.

| deutsadeea a răspuns:

Daca ai mai intalnit-o la caeva ocazii poate exista o atractie...eu ca fata daca as vedea un baiat privindu-ma as crede ca ma place(si crede-ma mi s-a intamplat de cateva ori),eu sincer am raspuns acelor priviri aruncate(cateodata poate din curiozitate cum spui tu dar cateodata chiar din placere),adica daca si ea te priveste in acelasi mod constant in care utu o privesti pe ea este posibil sa se fi infiripat o mica si dragalasa poveste,nu de dragoste,ci de dorinta de a darui ceva...du-te si vorbeste cu ea cand o mai intalnesti,cere-i un id ceva ca doar esti baiat, nu ai nimic de pierdut ci de castigat, asa vei afla aceasta dilema daca te place sau nu! bafta:*:*