| JustUnknown a întrebat:

happy Ma enerveaza ai mei la culme I don't want to see. Parintii mei sunt niste persoane foarte de treaba, nu pot sa spun ca nu mi-au dat ce mi-am dorit mereu. Insa in anumite lucruri devin chiar absurzi straight face. Nu ma deranjeaza faptul ca nu ma lasa dupa 12 noaptea (am 15 ani) insa, azi fiind Pastele i-am rugat sa ma mai lase macar un sfert de ora. Pur si simplu nu m-au lasat. Am ajuns acasa si maicamea a inceput sa imi tina morala ca nu sunt niciodata multumita, oricum imi restrictioneaza destule lurcruri insa eu le respect decizille. Niciodata nu sunt multumiti de mine crying am ajutat-o pe maicamea toata saptamana, ma preocupa viitorul meu, studiez de pe acum ceea ce ma asteapta la facultate, recunosc sunt o fire destul de rebela, insa sunt atat de stricti in anumite lucrui incat uneori trebuie sa imi spun si eu parerea. Cred ca a fost singura data cand le-am cerut sa stau inca putin si ei nu straight face. Prietenii mei au program pana la 1, as vrea sa pot sa stau si eu macar pana la 12 jumate, macar in vacante, chiar nu stiu cum sa ii conving crying

1 răspuns:
| TheVampireDiaries a răspuns:

De ce nu astepti pana ce aqdorm si apoi stai cat vrei?