Nu te speria asa. Incearca sa.i explici ce s-a intamplat si presupun ca va intreba ceva de genul: Dar de ce mai mintit si nu mi-ai spus din prima?
In momentul ala arata putina slabiciune si induiseaza-l putin. Ceva de genul : Nu am vrut sa te superi pe mine.
Nu garantez ca iti intelege cineva tatal si va sti ce va face cu adevarat, dar cel mai bine e sa.i spui adevarul. Daca afla de la scoala, sigur vei avea probleme muult mai mari decat daca i.ai fi spus tu inainte.
Sper sa te descurci si sa faci alegerea corecta...
Si eu sunt tot a 9a si daca as chiuli prin centru as avea cam 99% sanse sa dau peste al meu si atunci sa vezi morala ce mi.ar mai tine o.O
Succes si sper ca ti.am fost de ajutor
Nu ai de ce sa te temi! O absenta nici ca se observa
... Toti am trecut prin liceu, toti am facut prostii, toti am fugit de la ore... :X Daca in liceu nu faci toate astea, cand le mai faci?
Mai bine spune-i adevaru` tatalui tau. Nu merita sa-l minti pentru o absenta nevinovata
Sa stii ca o minciuna duce la alta si asa mai departe. Poate daca ii vei cere iesrtare te va intelege pentru ca si el a fost cindva ca tine.
Daca insa nu o poti face ai puta spune ca ai vrut sa te dai tare pe linga vre fata sau pe linga prieteni.
nu cred ca te va mustra, doar ca iti va da o multime de sfaturi siti va povesti ceva din copilaria sa!