| rolly14 a întrebat:

Hey! Vreau sa imi fac prieteni noi si m-am gandit ca as putea aici, avand in vedere ca aici pe acest site am fost ajutata de multi oamenihappy. Cine este din Slatina daca ar fi interesat(a) dar merge si pe mess, virtual, numai sa am cu cine sa vorbeschappy!

16 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Nu cred ca ai ales locul potrivit unde sa-ti faci prieteni! Mai bine iti faci in viata realahappy

| rolly14 explică (pentru ROB3RT89):

In viata reala nu pot, daca puteam imi faceam demultlaughing am mult ghinion

| ROB3RT89 a răspuns (pentru rolly14):

Nu cred ca e vorba de nici un ghinion si de modul tau de socializare sau felul tau de fi! Ce inseamna prieten/prietena?!

Mda sunt mai timida si restrasa din cauza unei probleme de sanatate, am avut si prieteni multi dar s-au dus, nu stiu cum acum nu mai am pe nimeni, absolut pe nimeni!

Daca esti timida, ar fi cazul sa incerci sa te schimbi! Trebuie sa constientizezi faptul ca problema e la tine, nu la cei din jur! Poate ai avut cunostinte, nu prieteni! Daca cunsoti pe cineva si razi si glumesti cu acea persoana si iti petreci o parte din timp, nu insemna neaparat ca iti este prieten. Poate esti o fire mai dificila si ai parte numai de persoane superficiale care nu au rabdare sa te cunoasca asa cum esti...

Am incercat sa comunic, sa ma schimb, o perioada eram mereu numai un zambet si ajutam pe toata lumea si eram mai energica numai ca sa imi fac prieteni dar nu a mers nimic. Deaia spun ca am ghinion, daca nici asa cum sunt acum nu merge dar nici ca cealalta ce sa mai incerc?

Sa fi tu insuti fara sa faci nimic special! Pana la urma cine te place, te place asa cum esti! Nu trebuie sa faci cine stie ce eforturi.O sa-ti faci tu pana la urma, persoanele speciale apar in viata ta cand te astepti mai putin.Incerca sa ai rabdare si ai sa vezi ca totul ca fi okhappy

Nu ma place nimeni! pentru ca sunt eu insami

Cred ca la tine e o problema mai delicata, esti si o fire mai pesimista de fel...Acele persoane care nu te plac, probil sunt prea superficiale.De regula persoanele pana in 18 ani urmaresc anumite interese cand vine vorba sa-si alega prietenii! Abia dupa 18 ani isi face simti ta prezenta maturitatea pe unii, insa pentru alti nu! Sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti spun! Cred ca e cazul ca mai meditezi putin problema si ai sa vezi ca nu e chiar asa cum crezi tu! Daca esti in periodata adolescentei si esti la liceu/generala, trebuie sa fi "cool" casa fi aceptata de anumite persoane.

Da sunt a 9a la liceu si o sa tin cont de sfatul tauhappy, mersi!

Pentru putin! Uite, iti trimit un mesaj privat cu id-ul meu, poti sa dai add daca te simti singura si n-ai cu cine vorbi!

| Vibrations a răspuns:

Nu mai fi asa de emo. Fa si tu un sacrificiu, ca sa te incadrezi in decor. Stii tu... sa intri in turma, asta poate insemna sa te prefaci. Dar asta e, traim intr-o lume in care se judeca dupa aparente. Adaptarea e vitala. Bafta draga mea!

| Patricia96 a răspuns:

Eu vreau happyo sa-ti las id

| MarinelTimidul a răspuns:

Hey sunt din Slatina, clasa a 10-a, ce id de mess zici ca ai? in legatura cu timiditatea, asta nu este o problema, trebuie doar sa iti gasesti prietenii potriviti happy

| justme01 a răspuns:

Buna! Si eu am aceeasi problema ca si tine. Sunt si putin cam timida dar incerc sa schimb asta.Sunt din Slatina si din intamplare sunt la acelasi liceu ca si tine si tot intr-a a9a.

| rolly14 explică (pentru justme01):

Serios laughing asta e tare, dar tu ma cunosti pe mine?