In primul rand,va rog sa-mi dati voie sa va spun ca de obicei la abonamente se dau si telefoane in oferta, alteori firma de telefonie mobil ofera telefoane mobile performante, pana si Ifon-uri, la preturi modice, cum ar fi la 1 leu, sau la 1 Euro. Daca nu v-au dat de la firma, si totusi va permit sa va cumparati dumneavoastra, v-as recomanda un Samsung Galaxi S2. Depinde si de cati Mb este melodia respectiva, dar n-as putea sa credeti ca daca descarcati o simpla melodie ati pierde 5 Mb. Insa depinde si de modelul telefonului pe care il veti achizitiona. Dupa mine insa, prea putin trafic de intrenet v-au dat la abonament. Eu n-as fi semnat niciodata pentru un abonament ce mi-ar fi oferit doar 15 Mb. Exista abonanente la net cu 1.5Gb. Dar e si mai simplu la cartela, exista optiune Webnwalk la Cosmote cu doar 3 Euro,iar cu un simplu cablu de date,folosind programul Nokia PC Suite,modificand User Name-ul de la browserul Mozila Firefox,puteti beneficia de internet cu trafic nelimitat! Eu folosesc aceasta optiune la cartela de aproape un an, si n-am avut probleme niciodata cu abonamentele, si n-am fost limitat la trafic! Mult succes! Decizia, bineanteles, va apartine!