Da, este foarte adevarat De cate ori am visat asta, s-a intamplat sa moara cineva sau sa aud de o moarte...Am inteles ca daca te doare atunci cand iti cad dintii (in vis) inseamna ca iti moare o ruda apropiata sau cineva foarte drag tie, iar atunci cand nu te dor inseamna ca cel sau cea care moare nu iti este foarte apropiata. Oricum eu cred in astfel de visuri pentru ca mi s-au intamplat mereu si a fost adevarat.
Da... o cunostinta a visat ca i-a cazut dinti si in timp ce ea visa fretele ei a avut un accident de masina in care a murit...de obicei nu sunt superstitioasa dar acest lucru chiar este adevarat!
Acum doua zile am visat ca mi au cazut toti dintii si maselele si pana in prezent nu am primit vesti nedorite, multumesc lui Dumnezeu si sper sa nu am parte de necazuri...
Mereu cand am visat dinti, masele am aflat apoi de moartea cuiva.Acum ceva timp am visat ca mi-au cazut doi dinti si n-am dat importanta, mi-am zis ca e imposibil sa aud de moartea a doua persoane intr-un timp relativ scurt.In aceeasi saptamana mi-a murit o vecina intr-un accident, iar la o zi dupa, a murit si mama ei, distrusa de durere. Le-au ingropat pe amandoua in aceeasi zi. Si mi s-a mai intamplat de multe ori...
Da. Dar acum vreun an, 2.
Mama a visat ca i-a picat o masea, si peste 2 zile m-a sunat verisorul meu de la tara sa-mi spuna ca bunica mea a murit :-
Cand visez ca imi cad dintii sau maselele aud de moartea cuiva(nu neaparat o ruda), dar nu tot timpul.Eu una cred in aceste vise, caci mi s-au adeverit(majoritatea).
Si eu stiu o prietena, a visat ca i-a cazut un dinte si dimineata i-am spus ca a murit un vecin de-al meu
sau mai de mult la acelasi vis a aflat ca a murit o ruda
nu-mi plac visele astea
Buna, si eu am visat acelasi lucru aseara...
la mine erau vreo 3,, 5 dinti cazuti(in vis)
am visat si ca ma plangeam la ( tati, sotul si mami...in ordinea asta am visat)
ma plangeam ca mi-o cazut dintii si ca v-a trebuii iar sa mi-i repar
(dintii cazuti erau pusi cu ceva timp in urma)...
sper sa nu moara nimeni...
Buna,, am avut si eu o intrebare asemanatoare,,,
dimineata am visat ca mi-au cazut dintii,,, din spate
spre seara mama mi-a zis ca a murit frate unei vecine ( care este ca o a doua mama pentru mine)
p. s dupa o saptamana mi s-a rupt in somn un dinte din fata
Chestia aia cu visezi ca iti cad dintii si a doua zi moare cineva e extrem de adevarata mama mea a visat ca ii cade un dinte din fata si avea dureri groaznice din cauza dintelui ( in vis avea durerile) si a doua zi i-a murit tatal si de fiecare data cand viseaza ca ii cad dintii stie ca se va intampla ceva rau sa stii ca daca iti cade un dinte din fata inseamna ca iti moare cineva apropiat gen parinti
Da, e adevarat! De exemplu daca in vis te doare cand iti cade maseaua sau dintele, e vorba de cineva apropiat iar daca nu te doare, vei auzi de moartea cuiva etc.
Da, este adevarat.cand am visat ca-mi cade un dinte si ma doare, a murit matusamea. dupa 4 ani am visat ca mi-a cazut alt dinte, la fel m-a durut... dupa nici 4 zile a murit unchiul meu...si am mai visat acum 2 luni ca-mi cade un dinte, dar nu m-a durut.atunci a murit tatal unui prieten de familie.si din nefericire, azi noapte am viusat ca-mi cad doua masele. a fost si sange, dar nu m-a durut.sa speram ca nu va fi cineva din familie
Am visat acum 2 ani ca imi cad doi dinti din fata, unul de sus si unul de jos... dupa ceva timp mi-a murit o matusa si un unchi
Aseara am visat ca ma bateam cu un coleg si mi-a cazut un canin din dreapta sau dintele din partea stanga a lui si sper sa nu moara nimeni...(((
Curios este ca eu chiar cred in asta, mereu s-au adeverit astea cu visele
Oare o avea legatura cu ideea ca stalagmitele sunt de jos si stalactitele sunt de sus?
Acum incep sa imi fac griji pentru rude feminine (
Aseara am visat si eu si sunt foarte speriata...nu m-a durut cand mi-au cazut... dar sper sa nu fie o ruda
Am visat si eu aseara k mi au cazut 4 masele si sincer stau intr o spaima continua, nu vreau sa moara nimeni
Va multumesc mult pentru raspuns. acum cand am visat ca imi cad dinti. ma sufocam cu ei. eram foarte inecata nu stiam ce sa fac.era groaznik. si apoi seara am aflat de cineva si ma afectat foarte mult.deci pana la urma totul este adevarat
Aseara am visat si eu ca mi-au cazut 2 masele ( dintre care doar una ma durea.
si eu cred in vise sisincer imi este foarte frica, traiesc intr-o frica continua, nu stiu ce sa fac.sa nu ma mai gandesc la asta
((((((((
Aseara am visat si eu ca mi-au cazut 2 masele ( dintre care doar una ma durea.
si eu cred in vise sisincer imi este foarte frica,traiesc intr-o frica continua,nu stiu ce sa fac.sa nu ma mai gandesc la asta
((((((((
Hi...
aseara am visat asta, ca mi-au cazut 2 masele ( cred ca si cea de minte) acum sincer imi e frica...
sper sa nu moara nimeni, chiar daca sunt suparata pe unele persoane asta nu inseamna ca trebuie sa moara...pentru ca le iubesc
MonsterBunny întreabă:
Anonim192011 întreabă:
Anonim192011 întreabă: