| Just Shadows a întrebat:

Imi cer scuze ca intreb asta, dar am primit un mail legat de "banat" si nu inteleg despre ce este vorba? Despre faptul ca folosesc semnele acelea? Despre faptul ca, scurtez cuvintele? Ce se intampla? Nu vreau sa fac probleme aici. Ajutati-ma va rog si lamuriti-ma!

Răspuns Câştigător
| AndreeA_4571 a răspuns:

Nu or sa te baneze pe tine...si eu am primit mailul...in el scrie sa respectam cu totii regulile daca nu ne baneaza adica nu mai putem pune intrebari si nici nu mai putem raspunde... daca respectam e OK!

by me

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu respecți politica site-ului și ai primit o informare pentru asta.
Intră pe blogul TPU și vei găsi ce este cu acest "banat" și la utilizatori suspendați. Acolo sunt cheile care te vor ajuta să descui ușile misterelor.
Pa, pa.

| zemantex a răspuns:

... sau probabil se refera la regiunea Banat, ce cu prinde judetul Timis, mehedinti, severin si hunedoara?

| zemantex a răspuns:

... sau probabil se refera la regiunea Banat, ce cu prinde judetul Timis, mehedinti, severin si hunedoara?

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sau probabil ca te suspendathinking

| Just Shadows explică:

Dar nu vreau sa ma suspende...cred ca e un mail dat tuturor ...ca au atentionat sau ceva in genu... spunea ca este pentru... vorbele urate gen injuraturi sau alte lucruri...nu cred ca ma suspenda nu vreau astacrying

| AndreeA_4571 a răspuns:

Stai linistita ca a dat mailul la toti utilizatorii TPU deoarece in cazul in care nu respecta ce au scris ei acolo si ii suspenda sa nu se sperie... daca cineva nu respecta regulile platesc pentru asta adica ii baneaza.

by me

| miricutza a răspuns:

Probabil a fost atentionarewinking!

| Livianananana a răspuns:

NU, toti am primit un mail de acela doar te informeaza ca este un ii baneaza pe utilizatorii indecenti!

| cioko19 a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci griji.
Cu totii am primit acel e-mai.(utilizatorii)
:*