| Converse112 a întrebat:

Imi place de un baiat,dar eu cred ca acel baiat place pe alta fata. imi place mult de el. cum pot sa imi dau seama, daca ma place? Sau cum pot sa-l fac sa ma placa?

Răspuns Câştigător
| Pufffx a răspuns:

Afla ce lucruri ii plac, si daca vrei sa afli daca el o place pe alta asta ai putea sa stii de la prieteni lui. Bafta

2 răspunsuri:
| Numero1 a răspuns:

Iti poti da seama daca te place daca isi petrece destul timp in apropierea ta,daca figura lui este una calduroasa sau foarte serioasa,daca iti zambeste cand va intalniti,ar tebuii sa se vada dupa fata lui,daca iti zambeste larg te place, daca se uita serios atent si adanc in ochii tai el avand o fata neutra (practic sorbindu-te din priviri) te place.
Daca vrei sa-l faci sa te placa sau sa te placa si mai mult incearca sa-i intrii in gratie, sa il intrebi daca are nevoie de ceva, sa-l faci sa rada sau sa zambeasca, sa incerci sa-l ajuti la o problema(de orice fel).
Ce zici! Incearca mai intai sa-i fii o prietena buna si dupa aia o iubita dar da-i de inteles inca de la inceput care sunt intentiile tale.
Deci mult noroc in continuare.

| Mihaela1234a a răspuns:

In aceiasi situatie am fost si eu dar l-am intrebat ce faa place si asa am aflat sper ca te-am ajutat