Nu trebuie să ai comportament corespunzător cerințelor lui. Te place sau nu (nu ești la piață, îți dau, îmi dai). Îl iubești sau ești obișnuită să te gândești la el (te-ai atașat de el, simți atracție fizică). Nu ține de el asta (iubirea o simți sau nu). Poți fi fericită și fără el.
Nu pot sa fiu fericita fara el
Chiar am crezut ca am o sansa sa fiu cu el, sufar foarte tare, plang aproape zilnic.
Află dacă nu are prietenă... Poate este foarte timid, te place și el dar îi este rușine să îți spuie și el asta?;! Încearcă după anumite semne ale corpului să vezi dacă te place. Zâmbește mereu, fii mai feminină când vezi că te privește...Vezi ce îi place și lui, de exemplu: sport, mâncarea preferată, etc. Vorbește cu el despre ce îi place lui, susține echipa de fotbal preferată..Amuzăte de glumele lui, oricare ar fi, băieților le place să fie luați în seamă! sau,, fii indiferentă, comportă-te cu el urât, că să înțeleagă ce a pierdut și să îi pară rău că a fost și el indiferent față de tine.
Nu este timid si nici nu are prietena.El a spus in zilele trecute ca ma place dar peste o zi a zis ca ii place putin, ce inseamna asta? Se uita foarte des la mine si mi-a zambit, ce crezi?
N-ai nevoie de nimeni si nimic pentru a fi fericită. Fericirea vine din interior. Oamenii sunt trecători, ai grijă de cine te atașezi. Tu alegi ce vrei să faci, plângi zilnic sau depășești întâmplarea neplăcută și încerci să găsești ceva constructiv și pozitiv de făcut.
Nu este timid si nici nu are prietena.El a spus in zilele trecute ca ma place dar peste o zi a zis ca ii place putin, ce inseamna asta? Se uita foarte des la mine si mi-a zambit, ce crezi? Spune-mi, te rog
Cred că sunt gesturi 'nevinovate' pe care tu le interpretezi în avantajul tău. Probabil te vede ca pe o cunoștință/ amică. Apreciază adevărul, nu o minciună frumoasă.
Ai auzit de friendzone? Asta scrie pe fruntea ta, sau si mai rau... Nici macar nu te considera prietena
Mno, doar nu o sa stai acum sa plangi dupa un baiat. Asta e, i-ai spus, el nu vrea...Nu ai ce face, te impaci cu ideea. Ca o relatie sa existe si sa mearga bine, trebuie sa fie ambele parti interesate. Incearca sa-l mai eviti, ca sa nu iti amintesti constant de el si mai poti sa mai incerci sa cunosti alte persoane.
Dacă nu te-ar place nici nu s-ar uita la tine, eu cred că te place.
anonim_4396 întreabă: