Serialul e mai bun dupa parerea mea
sunt 2 povesti total diferite (cartea si serialul). sunt alte intamplari. Damon e mult mai rau in carti si in a 2-a carte ii vorba d o forta malefica care in serial nici nu o aparut... sunt si cateva personaje diferite (in serial Caroline e prietena cu Elena pe cand in carti ele nu sunt prietene, sunt chiar dusmane). inca din a 2-a carte Elena e vampir pe cand serialul e la sezonul 3 imediat si ea ii tot om
difera ft ft mult.eu am fost ft dezamagita cand le-am citit. adevarul e ca sunt si cartile frumoase. au mai multa actiune. Insa eu una prefer serialul
Nu am vazut sau citit The Vampire Diaries insa mult mai buna este cartea\sunt cartile deoarece propria ta imaginatie iti formeaza personajele...ma bucur ca te-am putut ajuta
Nu am vazut sau citit The Vampire Diaries insa mult mai buna este cartea\sunt cartile deoarece propria ta imaginatie iti formeaza personajele...ma bucur ca te-am putut ajuta
...totisi dupa ce ai citit cartea poti viziona si filmul (ca sa poti face diferenta intre personajele acelea si personajele tale) dar invers nu mai are sens.
In carti Elena este descrisa ca fata cu ochi albastri si par de aur, intotdeauna regina balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste. Elena in carti are o sora mai mica, nu un frate ca in serial.
Sincer cam astea sunt singurele diferente.
Stefan este descris tot distant si misterios, iar Damon sexy, periculos si manat de dorinta de a se razbuna pe fratele sau Stefan.
Care mi se pare mai bun?
Nu stiu...probabil serialul ca nu prea imi place sa citesc.
Eu m`am uitat doar la serial, insa colega mea de clasa a citit si cartile si ea a spus ca opteaza pentru carti