| Antonies a întrebat:

În liceu din ce motiv v.ati despărțit de partenera voastră?(/partenerele). As vrea sa știu la majoritatea din cea.a terminat o relație că sa știu ce ați făcut voi greșit sau ea ca sa nu repet și eu sau sa îmi fac o idee sa știu dacă eu eram în locul vostru o puteam ierta pentru greseala făcută. (Lăsați greșeli făcute care au dus la despărțire, daca ști fosta înșelați sau mai știu eu ce. ).

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Relatiile adolescentine sunt superficiale, de aceea se leaga cu usurinta si se destrama cu usurinta!
Gandirea unui adolescent este usor infleuntabila si aparent se poate indragostii foarte des, la fel se poate plictisii de o relatie si muta la alta, aceeasta instabilitate emotionala este specifica varstei adolescentine si lipsei imaturitatii.
Inselatul este la ordine zilei, tocmai din cauza imaturitatii emotionale si a lipsei de discrenamant.

4 răspunsuri:
| MrWZJ a răspuns:

Avea ochii prea mari si prea verzi... si o cicatrice undeva langa, care ma speriau de numai.

Asta este doar o mica poveste cu una dintre prietenele mele din acea vreme, dar s-a ajuns aici, deoarece acea relatie a inceput pe messenger. Eram mai gayut si imi era rusine sa vorbesc fata in fata cu ea. Apoi cand m-am intalnit cu ea si eram deja impreuna, am inceput sa fiu deranjat de cele de mai sus.
Dupa 5 ani, vazand-o acum cum arata dpdv fizic, parca regret putin decizia, dar totusi... ma speria de numai :))

__________________________________________________________________ Pe mine ma gasesti pe YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEXCL4y9MfbEFDpMHwe3HNA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era cu 2 ani mai mare si a terminat liceul. A schimbat orasul pentru a merge la facultate. Relatiile la distanta nu prea tin.

| Nemessys a răspuns:

Amice. tu poti sa faci totul PERFECT! Asta nu asigura prea mult faptul ca relatia nu o sa se termine. In liceu sunt multe fete care-si schimba iubitii ca pe soseste. Nu zic ca toate sunt la fel. Dar daca gasesti una si crezi tu ca-i potrivita, te face sa crezi ca te iubeste foarte mult si bla bla bla, iar intr-o zi te poti trezit ca te paraseste FARA NICIUN MOTIV. Ori inventeaza ea unul, ori asteapta pana faci o mica greseala, pe care s-o dramatizeze si sa para ca ai facut nu stiu ce greseala de neiertat.

Asa ca ai grija. Nu o sa fii numai tu de vina.

| RAY a răspuns:

Am avut o relatie la distanta,ne-am despartit ca relatia devenea sufocanta, imi faceam faceam sperante, iluzi iar ea isi facea cu altul, in fine, asa sunt fetele in ziua de azi