Te considera accesibila.Cam duce lipsa si deci crede ca se poate juca cu tine. Nu-i da satisfactie.Arata-i ca nu esti usoara deloc si in caz ca are intentii bune ai grija sa nu se repete experienta cu pozele.
Ca o sa isi bata joc de tine.Nu e loc de altceva.Eu stiu ca extremele se atrag, dar uneori e mai bine sa astepti, sa vezi cum decurg lucrurile, apoi sa iei o decizie.
E grav!
Bietii asti au o parere proasta despre tine, poate ca asa si e, nu te cunoastem dar cu intrebarea asta ne-ai schimbat tuturor parerea despre tine!
Nu stiu fa ceea ce crezi oricum majotitatea vor doar sa-si bata joc de tine.
Pai mai intai da-ne link sa vedem pozele sa zicem noi daca esti buna. Ce sa crezi? Pai eu cred ca te-ai prins deja ca toti baietii din scoala, cartier vor sa ti-o traga, nu?
Pai cati ani ai? sincer ai fi mai bine sa ne dai site ul pentru ca nu avem sa stim daca e grav
Pai daca esti buna si a mai si vazut poze cu tine goala da-ti seama ca baiatul la ora asta face...ba
...Stai o vreme cu el si vezi ce intentii are.
Tu chiar crezi ca te plac ca te-au vazut dezbracata?
ei au vazut ca te oferi si au niste intentiii...
Pai daca l a apucat dragul de tine exact dupa publicarea acelor poze, e clar ca vrea SEX
daca te placea de inainte poti incepe o relatie cu el.
PS:data viitoare cand te culci cu cine nu va mai faceti poze dezbracati sau mai stiu eu cum ca tu o sa suferi.
pupici :*
Pai daca esti buna, ai si poze goale, esti atrasa de bad boys... Si eu te iubesc
Mereu m-am gandit la tine![]()
Dar imi place modestia ta, fete bune, chiar te consideri... poze goale si toti te plac, oare nu au mai vazut si ei tate? Cati ani ai? 14?
@Parinte sa fim oameni seriosi, vor sa i-o traga in grup
Daca au aparut poze cu ea goala, de ce nu si un film...
Sti AlexxutzzaPurpleGirl eu am terminat facultatea de film(regie) daca vrei pot sa regizez![]()
))
)
WOW! Doamne! Voi reprezentati viitorul tarii? Pai atunci sa ma mut din Romania, pana nu va faceti mari...
Sansa ca el sa te placa este extrem de mica, daca spui ca a vazut poze cu tine dezbracata, deci e clar ca majoritatea se au la tine doar ca sa vada si sa incerce ce au vazut in poze. Si ce sa crezi daca te plac jumatate din baieti![]()
...ca sa nu mai ai dubii, ar trebui sa ii intrebi cum te plac mai mult: dezbracata sau cu tzoale pe tine?
BgcGeo întreabă: