| Jeff92 a întrebat:

In vara asta plec in Italia pentru câteva săptămâni, cel mult 3.Pana acum am 25 lei ceea ce inseamna ca am aproape 6 euro dar părinții nu o sa cumpere decât necesarul.Deci as vrea sa știu cam ce cat costa de ex:un tricou- ×€ dar cu mai multe chestii.Am 13 ani și îmi place rock deci vreau haine rock și am nevoie de bani. Vreau sa știu cat îmi trebuie în lei și în euro.Dau FUNDAAAA

Răspuns Câştigător
| Anna121 a răspuns:

In Italia pretul unui tricou simplu costa si 10 euro, daca vrei personalizat cu o trupa rock ajunge si la 50 de euro. Poate ai noroc si prinzi ceva la reducere.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un tricou simplu incepe de la 10 euro, dar unul rock sau ceva mai deosebit, poate ajunge la 40-50 euro.
Ca sa ai bani de chelktuit acolo, probabil ca ai nevoie de cateva sute bune de euro si nu stiu daca parintii ati au banii asta.
Cei 25 de lei daca-i schimbi in euro sunt exact 4.5 euro, pentru ca pierzi la tranzactia bancara cam jumatate de euro, si-ti ajund pentru un suc doar.

| BadBunny a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar produsele din strainatate sunt foarte scumpe, pretul unui tricou poate incepe de la 6 euro in sus.
Funda?

| Andy2424 a răspuns:

Problema ar fi ca acolo nu cred ca o sa găsești haine de rocker asa ușor. Poate aici vei găsi ceva ca sunt și site-uri și magazine gen Gotica