|

Înainte de Virusul Corona, am avut o fază neplăcută în școală. Practic, în timpul pauzei, am scris numele unei actrițe lesbiene pe tablă, iar prietena mea are același nume, dar nu era ea, era doar o confuzie și și-a dat seama că m-am referit ca este ea. Acum că am întâlnit-o pe ea și o alta prietena a ei pe stradă, nu a vrut să vorbească cu mine și nu mi-a acordat atenție. Pe rețelele de socializare m-a blocat. Care este problema, nici măcar nu mi-a permis să explic că nu are nicio legătură cu ceea ce am scris pe tablă.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mare motiv de supărare și pe aia ce să zic, dă-i pace.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Atâta timp cât tu nu i-ai explicat cum au stat lucrurile ea nu are de unde să știe.

| a răspuns:

De ce ai scris pe tabla, in primul si in primul rand? rolling on the floor
Nu avem ce-ti face tie, cu atat mai putin celeilaltei ploade, daca tu te trezesti sa scrii nume aiurea pe tabla, ciudatule, doar la atat te duce capul.

| a răspuns:

Din moment ce pe retelele de socializare nu poti sa ii dai mesaje ca sa ii explici, daca vrei neaparat sa ii dai explicatii, poti incerca prin prietenii comuni. Adica vorbeste cu un prieten comun si spune-i sa ii zica ca a inteles gresit si ca daca vrea sa ii explici mai multe sa te deblocheze.
Daca nu vrea momentan, nu ai ce sa ii faci. Ea pierde ca nu mai vrea sa stea cu tine. Tu nu i-ai facut nimic rau. Odata si odata o sa isi dea seama ca este imatur ce a facut si ca nu este ok sa nu te lase sa ii explici situatia. Daca nu vrea, da-i timp.

| a răspuns:

Poate voia să nu mai vorbească cu tine de mult și a asteptat ocazia potrivită, așteaptă, dă-i timp si după timpul ăsta o întrebi iar de vorbă, dacă nici așa nu vrea, las-o, că vorba aia mai al d**** se face omul când te rogi de el.