| BloodyAlice a întrebat:

Intr-o seara m.am certat cu tata, iar dupa aceea am venit in camera mea si am inchis lumina pentru ca trebuia sa ma culc. Cand am inchis lumina am inceput sa plang si am intrat ca intr-o stare de hipnoza si am inceput sa merg(ma balansam, ca si cum as fi fost beata) la balcon apoi am mers spre pat si am cazut in genunchi pe parchet plangand in continuare....am ridicat mana de parca voiam sa ating ceva, sa ajung la ceva, dar nu puteam si incercam sa spun ceva chiar daca nu imi dadeam seama ce, dar tot ce scoteam pe gura erau niste scancete mici. M-am urcat in pat -in continuare plangand- si am intins iar mana si inca incercam sa zic ceva, dar nu puteam. Dupa un timp am devenit mai constienta si am fugit la baie. In baie mi-am repetat in continuu "Pot sa vorbesc, da, da, da, pot sa vorbesc." si dupa m-am culcat, dar ma sperie chestia asta si nu stiu ce sa fac.
Daca aveti vreo idee despre ce a foast asta va rog sa imi spuneti!

6 răspunsuri:
| Voidwithin a răspuns:

Ai mai avut asa episoade?
Nu stiu ce ar putea fi, cred ca e ceva pe plan neuronal.

| BloodyAlice explică (pentru Voidwithin):

Nu, e prima data cand mi se intampla. Si ieri mi s-a intamplat ceva asemanator doar ca a fost mai scurt...

| Voidwithin a răspuns (pentru BloodyAlice):

Scuze dar chiar nu cunosc ce ar putea fi, dar se pare ca e f probabil sa mai ai episoade de acest fel ( vad ca nici dupa o zi ai mai avut un astfel de epsiod)
Deja devine scarry treaba.
Ai grija si daca mai ai parte de un astfel de episod analizeaza-l bine si vezi ce-ar putea fi, recomandat e sa mergi la un doctor dar n-ai s-o faci ca asa am zis euwinking.
Nu cred ca e cineva pe TPU competent pentru a da un raspuns bun la asa o intrebare.
Tot ce pot sa iti spun e daca se mai intampla analizeaza starea ta de atunci(daca poti sa te misti daca poti vorbi mai tare nu stiu ce sa zic).
Ai grija.

| Bøøgey a răspuns:

A intrat Scaraoschi in tine.

| Me01 a răspuns:

Buna
Poate a fost doar un vis.

| BloodyAlice explică (pentru Me01):

Nu...a fost realitate, eram treaza...