| Numai e:) a întrebat:

Intrebare pentru baieti: daca o fata este draguta, dar are cosuri pe fata nu va mai uitati la ea?[cat mai multe raspunsuri]

17 răspunsuri:
| Spintecatorul a răspuns:

Ba da, de ce nu dar sa nu fie exagerat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca asta se intampla acel baiat nu merita nici cea mai mare atentie din partea unei fete.

| Domexd a răspuns:

Nu conteaza cosurile. Daca e draguta si mai ales daca are caracterul potrivit nu e nicio problema.

| valy a răspuns:

Pai asta depinde de fiecare...sunt baieti care ii intereseaza foarte mult aspectul fizic.si cei care intereseaza interiorul "sufletul"eu de exemplu nu as avea nimic impotriva.pentru ca cosuri sunt date de natura.adica e dat de la dumnezeu...sa ajungi la varsta pubertatii sa ai cosuri si alte chestii.si in plus sunt tratamente la care dispar.kiss

| Bacemi a răspuns:

Nu e adevarat. Sa iti povestesc ce am patit eu. Ieseam cu o fata si la prima intalnire avea tot asa borbonele rosii dar prin felul ei de a fi m-a facut sa nu le dau mare importanta. Apoi mi-am dat seama ca de fapt era o reactie alergica la parfumul ei preferat. Nu m-ar deranja daca se ingrijeste. In primul rand la o fata conteaza felul ei de a fi pentru mine. Trebuie sa fie o prezenta placuta si sa stie sa se puna in valoare. Fiecare fata e speciala. Totul conteaza sa iti dai seama cine esti si ce vrei.

| OnWeed a răspuns:

Nu conteaza cosurile, alea oricum trec. Daca e draguta si fizic si ca, caracter e ok.

| gigiro a răspuns:

Cosurile trec, frumusetea nu!

| anon1ma a răspuns:

Intrebarea e adresata baietilor dar sunt tare curioasa sa stiu ce gandesc despre o fata cu problema asta...de exemplu eu
ne considerati neatragatoare?

| Is There Love In Space? a răspuns:

Pentru mine conteaza ceea ce este inauntru acelei fete. Ceea ce este etern...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sigur...Pana la urma nu conteaza foarte mult cum arata o fata ci ce are in interior...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@♥BuBuLiNa♥, esti asa de frustrata din cauza asta? :S normal ca ne uitam la ea happy poate fi chiar draguta happy

| Gogutzu a răspuns:

Depinde...thinking

| Bii26 a răspuns:

Si eu a fost odata fata in scoala si am avut o multime de cosuri, dar baietii nu au incetat sa ma iubeasca. O sa se rezolve cu timpul. Eu am scapat de toate cosurile ducandu-ma la un tratament si a merswinkingwinking

| Annitu a răspuns:

Uuuu. ce răspunsuri au dat băieţii ăştia pe`acitonguesmug

| Anonim_5535 a răspuns:

E ceva normal sa ai cosuri pe fata..., si daca e exagerat ii vor trece daca se spala foarte bine pe fata, ele se fac si de la transpiratie
Daca e vorba despre tine stai linistita
winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a placut si mie o fata cu cosuri pe fata si nu ma supara deoarece nu's mai prejoshappybig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cosurile apar din diferite motive:de la pubertate, si e normal, or sa treaca, sau de la prostia voastra a fetelor : tone de fond de ten chiar si cand mergi la piata... faptul ca uitati sa va demachiati cand ajungeti acasa, plus fel si fel de creme pe care scrie clar 20+ dar voi le folositi de la 14, plus unele pastilute, sau poate fi o boala si se rezolva mergand la dermatolog:iti da ala un sapun care costa 19 lei.si gatahappy