Pentru fiecare sac se gaseste un petec potrivit!
Nu are importanta cum arati, intr-un final va exista o fata care sa te placa asa cum esti, important este sa nu incerci sa te schimbi, pentru ca este posibil sa strici imaginea, sau sa pari fals si este mai rau, decat esti tu normal.
Nu exista un anume tip considerat: "foarte bun"!
Nu am fost niciodata de parerea ca omul trebuie sa fie frumos si automat se deduce ca-i destept sau "foarte bun" la de toate.
Pentru mine, frumusetea sta in inima si in comportamentul persoanei, nu in frumusetea exterioara!
Pacat ca nu sunt mai multe fete ca tine.
Da, stiu....si eu sunt pe cale de disparitie
Daca arati cat de cat decent, si esti suficient le poti face sa fie atrase eventual sa se indragosteasca de tine pana sa afle ca nu ai muschi.
Ideea e sa iesi din tipar si sa nu faci greselile pe care le fac ceilalti. Si mai important, sa ai incredere in tine si sa incerci fara teama.
Frate asa sunt fetele, de ce te strofoci asa mult? Le acorzi prea multa atentie si nu merita efortul parerea mea, o sa fi luat de fraier.Plus, sunt prea complicate, nici ele nu stiu ce vor, si nu o sa gasesti niciodata un raspuns concret si bun la ce cauti tu.Presupun ca te vaiti ca nu prea ai relatii, nu? Important este sa faci ce iti place nu sa stai dupa curul fetelor, ca oricum, toate relatiile pana la urma se termina si in suferinta, deci nu are rost sa te gandesti asa mult la prostii de genu.
Intr-o anumita masura ai dreptate. Doar ca nu stau "dupa curu lor". Pur si simplu vad daca e interesata sau nu. Insa asa cum ai zis si tu, mereu gasesc ceva de comentat. Deja am ajuns sa imi bag picioarele si sa plec daca ma ia cu " azi am treaba" sau "nu imi doresc o relatie momentan". Sa ramana in gat dupa 2-3 baieti toata turma. Mai bine sa raman singur, decat sa patesc ca tovarasul meu care s-a combinat cu o panarama de l-a imbarligat, l-a fraierit cum a vrut si dupa o luna i-a zis ca s-a plictisit. Aiurea, si da, stiu ca nu merita, dar sa continui asa singur sa fac zilnic acelasi lucru, sa stau pana la 2-3 noaptea pe PC si nu fac nimic productiv ( liceul nu se pune, oricum e un rahat ) nu prea vreau.
Anamariasddjjjo100 întreabă: