Buna:*
E normal sa iti faci asemenea griji adica asa e firea omeneasca, stai linistita daca va iubiti ce conteaza? Intreaba-l foarte serios si spune-i ce simti! Lasa toate lucrurile deoparte si gandeste-te numai la sentimentele minunate pe care le simtiti
Daca te vei gandi ce se v-a intampla ce vei rezolva?:*Dumnezeu are un plan cu noi toti lasa totul si in mana Lui,
Trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor si sa nu te cramponezi de genul acesta de intrebari care nu au nici un rost. Important este iubirea, dragostea care reusesc sa formeze un cuplu fericit. Priveste in jur si vezi daca esti fericita cu acel barbat, traieste din plin momentul si cauta sa te convingi daca ai langa tine omul drag, bland, bun caruia trebuie sa-i raspunzi cu aceiasi moneda. Sigur in orice reletie sunt semne de intrebare, dar numai tu poti sa vezi daca se merita acest lucru.
)))ce fraiera esti! vara mea s-a casatorit si era mai mare cu 3 ani decat el si totusi pentru ea varsta nu a fost un obstacol. iar faza cu floarea varstei
)) sunt doar 4 ani diferenta! nu 100! de parca tu o sa fi o ridata si el un flacau...frate ai 20 de ani (maturizeaza-te)si nu inteleg cum poti spune asta, dar eu tind sa cred ca nu il iubesti, daca un rahat de varsta te impiedica sa contiunui relatia...
Alinadascalu fraiera esti tu si pe mine nu ma intereseaza viata lui vara-ta ci a mea si nu aveam nevoie de exzemple ca sa arati cat esti de infantila si de nesimtita, am cerut altceva si daca nu iti convine pai sa pleci la vara-ta acasa ca ma enervezi!