anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La cati ani ati avut parte de primul sarut?big grin

Răspuns Câştigător
| kiss1 a răspuns:

Primul sarut l-am avut...bineinteles de la mama mea. Apoi, dupa o perioada, cind am trecut cred in clasa 1, multi baieti ma curtau si astfel ma si sarutau pe obraz.Sarutul french inca nu l-am incercat cu toate ca am deja 13 ani, dar.cred eu.va veni timpul cind o voi face si pe asta. Tu de ce intrebi asta? Tu cind ai avut primul sarut? L-ai avut sau tie teama ca estidestul de mare insa nu l-ai avut inca? Stai linistita.in viata nimic nu trebuie sa fie repede si grabit, mai bine mai tirziu decit niciodata.
Ti-am spus tot de aveam eu pentru tine, intr-adevar vad ca estifoarte curioasa si ma bucur, pentru ca semanam.
Te-am pupat si iti doresc o zi buna in continuare.

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

La varsta de 14 ani. A fost foarte frumos, inca e ceva de vis.

| Libelle a răspuns:

Eu inca incerclaughing

| JustMe a răspuns:

13

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

La 15... aproape 16hee hee

| Malvina24 a răspuns:

La 15 ani!

| JustMusic a răspuns:

Nu l-am avut desi am avut catva prieteni am reffuzat s ii sarut dar nici nu intentionez sa il am prea curand :d

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
Primul şi primul sărut pe obraz l-am avut când m-am născut.Primul sărut pe buze, dar nu french, a fost cred că pe la 10 ani, iar primul sărut french l-am avut la aproape 12 ani de către cineva foarte experimentat, de aceea a fost foarte plăcut şi am învăţat repede tehnica. Sărutul french mai pervers nu l-am experimentat şi nici nu am de gând s-o fac prea repede că-s prea mică, adică nu prea mică, dar cam sunt... mă rog, înţelegi ce vreau să spun.
Într-adevăr, primul sărut nu poate fi niciodată uitat, e magic şi extrem de misterios, de parcă ai fi intrat în necunoscut... e cu adevărat de nedescris.
Tu la ce vârstă ai avut primul sărut? Te ascultăm cu mare drag. În plus, la câte întrebări pui pe TPU, îmi dau seama că eşti un copil destul de curios.winking
Bye!:*

| ҡđų' a răspuns:

14 day dreaming

| ladygaga_9914 a răspuns:

Nici nu ma gandesc la asa ceva straight face

| SMTHING a răspuns:

12:X

| Vampii a răspuns:

12:X

| Ciuƒix a răspuns:

Cred ca pe la 11...

| iulialp a răspuns:

14winking

| adellyna a răspuns:

La 14 ani .

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu inca nu am avut parte de primul sarut si nici nu vreau sa am parte de el in urmatorii 2 ani. Sunt putin cam mikutzabig grin:X

| romaniaaa a răspuns:

Cerc la 12:X o fost magic:X

Întrebări similare