Depinde. Eu trebuie sa fiu la liceu la 8 jumate. Cel mai bine este sa te duci la tine la scoala si sa te interesezi, pentru ca fiecare scoala are programul ei.
Stiu ca este zi festiva de deschidere a noului an scolar si de obicei incepea pe la ora 10.00...ma intereseaza si pe mine ca merg la un nepotel care calca in clasa I-a, mai ales ca trebuie sa merg in alta localitate. Celor care incep scoala multa bafta, distractie cat cuprinde si inca din prima zi de scoala ganditi-va la vacanta de Craciun...clopotei, colinde, artificii, sampanie, An Nou si drum deschis spre tinerete si viata.
9 da.eu una vin de la 9 si un sfert asa ca pana balmajeste direcotarea ceva p acolo ne tine degeaba prin curtea scolii
.
Ciudat. scoala a inceput azi, dar totusi am raspunsuri care afirma cam la ce ora o fi inceput azi...
Problema este ca intrebarea o fost pusa in data de 11 septembrie asta ii in regula da o fo pusa in anul 2009
da las ca nu-i bai ca vor so altii sa afle cum incep orele in prima zi de schoala
Eu incep la 9 dar ma duc mai repede ca sa ma uit pe liste sa vad in ce clasa si ce diriga am prntru ca sunt bobocica
Mihail2020 întreabă: