Fata aceasta nu este o prietena buna. Daca tinea la tine cu adevarat nu iti facea atatea, o vorba ii mai scapa oricui. dar daca s-a intamplat de mai multe ori.si a zis ca era geloasa pe tine.
O prietena adevarata ti-ar fi dorit numai binele![]()
Acum depinde de tine daca o mai vrei in jurul tau. dar sincer prietenia cu ea nu iti face bine. Poti gasi prietene adevarate care sa te sustine si care sa-ti fie alaturi orice ar fi. Cred si eu ca ii pare rau acum... dar daca o ierti va uita parerea de rau si va continua sa iti faca lucruri de genul asta peste un timp.
Vorbeste cu ea, dar doar ca o colea obisnuita nu ca o "bff" adica nu-ti mai pune increderea in ea.
Bafta si ai grija cu "prietenele" de genul asta.
Barfa nu ar trebui sa fie niciodata un motiv de "despartire" intre doi oameni. O discutie fata in fata bazata pe sinceritate e cea mai buna solutie. A recunoscut ca te-a barfit si si-a cerut scuze
De ce sa mai scormonesti trecutul? Ce a fost, a fost
Gelozia apare in fiecare realtie de amicitie cu o fata sau cu un baiat.Problema este ce faci ea, cu gelozia.De ex, tu esti mai grasunica si amica ta mai slaba si tu esti geloasa. Ce faci? raspandesti zvonuri despre ea ca isi baga degetul pe gat sau te pui tu la slabit?![]()
Nu este simplu cand te uiti la totul din perspectiva asta?![]()
Dar in acelasi timp, unei persoane e just sa ii acorzi o a doua sansa.
Daca te decizi sa te impaci cu ea trebuie sa i-o spui clar si in fata ca sunteti egale, ca aceasta e ultima ei sansa si ca daca se mai intampla ceva nu vei mai avea vreodata incredere in ea.
Sper ca totul va merge bine ![]()
xoxo Vanilla
Putem vb si de imaturitate dar atunci cand vb de prietenie realtiile dintre 2 persoane trebuie sa fie altfel. Este important sa stii sa iti mentii o prietena dar mai ales o relatie de prietenie care include ff multe responsabilitati, pe care cu siguranta le vei face pentru ca asa vei simti si nu asa ca pe ceva care iti conforta discomfort. Parerea mea este ca o prietena adevarata nu va face ce a facut prietena ta. In acelasi timp consider ca ar fi bine sa te impaci cu ea dar sa pastrezi distanta. Ar fi cel mai bine pentru tine ca sa nu mai cazi intr-o alta dezamagire. Grija mare cum iti alegi prietenele pe viitor
Buna!
Daca iti era cu adevarat cea mai buna prietena a ta nu te barfea si nu isi batea joc de tine, Nu iti facea mai multe chestii. Daca era bff tau va intelegeati perfect nu te barfea! Nu ar trebui so ierti dai peste nas arata'i ca s-a schimbat roata Acum ea e cea care plange dupa tine! Cine rade la urma rade mai bine! Bafta cu pr ta:*!
Buna draga mea imi pare rau pentru tine, dar eu zic in felul urmator. Vorbeste cu ea si spune-i ca iti pare rau, dar nu mai poti continua aceasta prietenie.Si spre binele tau nu o mai continua.Stiu ca te doare ca e dureros acest lucru. Dar ca sa nu mai suferi atat renunta la aceasta "prietenie" si am pus-o in ghilimele pentru ca ceea ce ti-a facut acum si nu numai acum si in trecut nu e prietena este mai degraba dusman.Asa ca eu iti zic sa o lasi in pace ca daca era o prietena adevarata nu facea asemena lucruri niciodata.Credema prietenii adevarati sunt...cum sa iti spun eu...loiali.Stiu ca suna ciudat loiali, dar da.Nu sunt ca niste animale dne fereste. Dar prietenii adevarati te ajuta la greu, cand tu plangi plang si ei, cand u razi rad si ei si ar face orice numai ca sa stie ca esti bine, ca nu suferi si ca ai un sprijin.Bafta si daca vrei sa vb mai multe ma poti contacta la adresa de mess:byanca_seaside11si acolo mai putem vb. Te pup:*
In primul rand o prietena adevarata nu iti face lucrurile astea ba din contra te ajuta, te sprijina si te ridica la greu. daca apare gelozia nu i de bine parerea mea este sa faci ce iti zice inima.desi eu in locul tau nu mas impaca cu ea tio zic din proproa experienta pentru ca si eu am trecut prin asta. funda :d?
Cel mai bine e sa" cantaresti lucrurile" si dupa sa iei o degizie asa cum iti spune inima ta