| MhElenag a întrebat:

Ma iubeste si iubesc un Rrom.dar parintii mei sunt contra angry
ce sa fac? sfaturi+idei thinking

Fundoi love struck

28 răspunsuri:
| Ingrid16V a răspuns:

Nu conteaza ca este Rrom, tu il iubeste si el te iubeste, asta inseamna ca aveti ceva in comun :X Explica-le ca oricat ar incerca ei sa va desparta, dragostea dintre voi e mult mai puternica straight face Stiu ca e destul de dificil, ei oricum nu vor intelege straight face (asa-s parintii oh go on ) Daca simti ca vei fi fericita cu el LUPTA fara sa-ti pese de ce zice lumeastraight face Tu nu traiesti cu lumeastraight face Iti doresc sa reusesti sa-i convingi, pentru ca intr-un final v-or vedea ca nu te pot indeparta de el si nu v-or mai face nimic. Bafta :*

| MhElenag explică (pentru Ingrid16V):

Iti multumesc pentru toate cuvintele frumoase :*

| alexandra2859 a răspuns:

Serios iubesti un tigan?laughing))))nimic, lasa-l sa plece cat inca mai poti.toti tigani sunt prosti, nespalati, needucati...NU EXISTA EXCEPTII.bine fac parintii tai ca nu te lasa.

| marya1994 a răspuns:

Lupta pentru el si spune-le parintilor ca si el este tot om...

| MhElenag explică (pentru marya1994):

Am spus asta de multe ori sad insa. fara succes. mersi mult!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru marya1994):

De când ţiganii sunt şi ei oameni?

| marya1994 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Eu una nu as sta cu un tigan insa nici ii putem condamna pe toti.

De ce nu?

Adevarat, corect nu suport tigani deloc.ii detest x(... dar uite ca am ajuns sa ma indragostesc de unu.e mai deosebit mai special. stie sa vb sa se poarte frumos. sunt si tigani rai, afurisiti, nemilosi. dar m ai sunt si tigani dulci, frumosi, educati in primul rand.

| MhElenag explică (pentru Woodenpints91):

Normal ca st oamenii. nici noi n stm m buniwinking

| Woodenpints91 a răspuns (pentru MhElenag):

Aoleu. Ai reuşit, ca într-o frază scurtă să ucizi limba română.

| marya1994 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Intr-adevar majoritatea tiganilor tot tigani raman. Dar poate mai sunt si exeptii gen baiatul pe care ea il iubeste, nu avem de unde sa stim. Testul greu va fi atunci cand ii va cunoaste familiasad

Eu nu m-am legat de comportamentul lor. Nu-mi pasă că sunt şi ţigani care nu fură, sau care nu se ţigănesc. Normal că sunt, dar puţin îmi pasă mie de obiceiurile lor.
Eu vorbeam de ţigani, ca rasă.

Nmda. aici ai dreptate laughing)

| Чернобыль a răspuns (pentru Woodenpints91):

Da' chiar! De cand sunt tiganii oameni? Bine zis.

| Booster97 a răspuns:

Tiganii sunt niste "oameni" fara scrupule, invatati de mici sa fure si sa se bata.Ooo da, si...nu prea se spala, serios!

| MhElenag explică (pentru Booster97):

Asa e. da m ai sunt exceptii...straight face d ex mama lui e romank si tasu tigan.

| Booster97 a răspuns (pentru MhElenag):

Hmm ok te cred...dar sangele apa nu se face happy Anyways:sper ca parintii tai sa inteleaga.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru MhElenag):

Te rog, nu mai viola în toate găurile limba română. Acum înţeleg de ce te-ai pus pe felie cu un ţigan, un român decent nu s-ar uita la tine.

| alexandra2859 a răspuns (pentru Woodenpints91):

laughing rolling on the floor sunt de acord cu tine.laughing))

| MhElenag explică (pentru alexandra2859):

intrebarea asta a fost pentru cei si cele care vor sa de-a niste sfaturi, idei nu pentru critici.invata`ti sa nu m ai va forta`ti mana aiurea :*

| alexandra2859 a răspuns (pentru MhElenag):

Draga mea, incep sa cred ca tu esti tiganca aici...tu nu vezi ca eu mi-am dat cu parerea sau esti prea analfabeta ca sa intelegi ce scriu eu acolo(nimic, lasa-l sa plece cat inca mai poti)asta a fost sfatul meu pentru tine, nu mai vezi bine?(invata`ti sa nu m ai va forta`ti mana aiurea :*)spune-mi si mie ce zici acolo pentru ca imi este imposibil sa inteleg(zici ca scrii chineza care sigur mi-ar fi mai usor sa o descifrez)cum zice si prietenul nostru Woodenpints91 ai reuşit, ca într-o frază scurtă să ucizi limba română si te rugam nu mai viola în toate găurile limba română.

Si serios mama lui a fost asa de proasta incat sa se duca cu un tigan?

| MhElenag explică (pentru alexandra2859):

Scriu cum vreau, prescurtez cum vreau si unde vreau. Ma intreb ce s-a intamplat cu oamenii normali straight face devine penibil, uita-ti ca traiti in Romania. Aici toata lumea face ce vrea, deoarece este o tara libera. treziti-va la realitate. Ati uitat de unde ati plecat si ca sa va adunati o reputatie m-ai buna mancati c***t. Draga mea, nu sunt tiganca. Daca ati fi pe mana mea toti ati adormii intr-o saptamana. Aveti impresia ca puteti spune orice. Sunte-ti smecheri numa` pe INTERNET..in realitate aveti alt ton. si ce daca masa` s-a incurcat cu un tigan? draga, culoarea nu-l face pe om. nici nu ma mir ca cunosc oamenii falsi dupa comurile jegoase care le posteaza. si imi cer mii de scuze am vrut sa spun : INVATA SA NU ITI M-AI FORTEZI MANA AIUREA happy deoarece tu impreuna cu woodenpints91 nu va PLAC prescurtarile si cuvintele gresite deoarece s-ti niste filozofi care corecteaza aceste greseli facute de niste oamenii de rand.

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru MhElenag):

Oamenii normali scriu corect din punct de vedere gramatical.
Şi nimeni nu uită că trăieşte în România, tocmai de asta au aruncat toţi cu căcat în tine...pentru că poceşti limba română.
Cât despre replica asta puerilă:,, Daca ati fi pe mana mea toti ati adormii intr-o saptamana.". Ai dreptate. Mulţi se dau gladiatori în mediul virtual, dar tu ai fost penibilă.

| MhElenag explică (pentru Zeflemitoarea):

Oamenii normali scriu cum vreau si lasa filozofi ca voi sa corecteze greselilewinking iar imi cer scuze dar asa se scrie pe internet. din cate stim noi

| MhElenag explică (pentru Zeflemitoarea):

Scriu cum vor *** scuze

Draga mea, eu nu traiesc in Romania si in grecia deci aici sunt alti oameni.tu cred ca esti tiganca chiar daca nu o zici.(daca nu esti de ce vorbesti asa urat?) avea dreptate woodenpints91 cine tear lua in afara de un tigan? tu nu dor prescurtezi iti distrugi limba am auzit si eu de prescurtari(ok, adica, omg...)dar de prescurtarile tale nu am mai auzit zici ca vorbesti chineza.si te asigur cum sunt pe internet sunt si in realitate numai ca in realitate vorbesc greaca in schimb pe internet mai vorbesc si romana care nu imi place deloc pentru ca in Romania exista oameni ca tine. daca ai fi tu pe mana mea te-as arunca legata in mare cu tot cu tiganul tau.ba da culoarea il face pe om(chiar foarte mult)dar tu nu intelegi asta pentru ca probabil esti de aceeasi culoare cu el.probabil ca mama lui era asa ca tine si de aia a luat-o numai un tigan.noi nu suntem doar filozofi suntem si ATEI deci noi suntem diferiti.atheism for ever.

si apropo pe internet oameni perscurteaza nu violeaza limba romana in toate gaurile.

aproape ca am uitat draga mea.