Fă-ti o prietenă, să vezi ce viață roz vei avea după.
Bulshit!
Stai să vezi, cu cât creşti mai mult, cu atât ai să descoperi cât de limitată şi idioată este lumea.
Ce vrei de la viață?! Fară chestii de genu " un job... o vacanță la Mamaia". Ce îți dorești cu adevărat?!
Lasa internetul si ma iesi si tu prin lumea reala sa vezi cum ti se pare. Daca nu te intereseaza si simti ca nu ai nicio tragere de inima sa mai traiesti, conserva usoara!
Nu lumea este limitata, tu esti. Majoritatea persoanelor sunt ca o carte daca stii cum sa le deschizi.Pana si cersetorul de la coltul strazii s`ar putea sa aiba o poveste de viata mai buna decat ai tu.
Nu esti unic, nu esti special, doar iti plangi de mila fara motiv in loc sa investesti acest timp in a obtine ceea ce`ti doresti.
Sau cum a spus si Yon, nici o pierdere pentru ca lumea limitata va continua sa traiasca cu sau fara tine.
Sunt dezamagita de cat de limitata iti este mintea si vederea, cand sunt atat de multe posibilitati sa te bucuri de viata si sa traiesti din plin, alegand sa-ti plangi de mila si sa dai vina pe oricine din jur, numai pe tine nu.
Imi pare rau sa-ti spun, dar esti patetic!
Pana nu vei intelege ca deciziile tale te-au adus aici, vei continua sa ramai singur si neinteles!
Alternativele ti le faci singur, esti om, ai creier superior animalelor, asadar, poti judeca si alege ce vrei sa faci, dar trebuie sa-ti ridici fundul din scaun si sa faci, nu sa astepti ca altii sa te serveasca, sau sa-ti faca pe plac.
Adu-ti aminte ca, fara voia ta, nimeni nu te poate ajuta!
Ceea ce ai tu se cheama depresie sau prostie... inca nu stiu, depinde de evaluarea medicala.
Voi nu pricepeti ca am trait toate chestiile astea.
sa mai ies pe afara cica. ce va face sa credeti ca nu ies. ma obliga sugicient prietenii. ideea e ca eu am incercat deja tot ce era de facut. sunt artist pentru numele lui dumnezeu si nu am privirea limitata. ci lumea este.
si va intreb cu ce ma ajuta pe mine ca ma faceti pateteic s au prost.
e ok, va zic eu. CU NIMIC.
asa ca daca nu aveti cu ce sa ma ajutati nu mai raspundeti.
doar ca sa primiti niste nenorocite de *** puncte? scutiti ma.
Nu-i vorba de puncte aici, ca nu de aia scriu pe TPU, ci incerc sa ajut cu sfaturi, pareri, sfaturi, orice ar putea ajuta... ca in cazul tau!
Pana nu te scutura cineva, nu realizezi ca toata "boceala" asta nu te face decat un patetic si ca esti in situatia asta, doar din cauza ta.
Sa fii boem, asa cum sunt artisti este una, dar sa fii un loser care-si plange de mila, nu poti sa fii decat patetic.
Nu are nimic de a face arta cu vederea ingusta sau patetismul care te caracterizeaza acum, ci cu felul tau de a blama pe toti, mai putin sa-ti vezi paiul din ochi.
Imi pare rau sa-ti spun, nu-ti sunt prietena si nici nu doresc sa-ti fiu, nu intentionez sa te consolez si sa-ti spun ceea ce vrei sa auzi, pentru ca nu te va ajuta cu nimic, dimpotriva, incerc sa te aduc cu picioarele pe pamant, sa vezi realitatea, sa citesti cu proprii ochi ca esti in situatia asta, pentru ca asa ai ales TU SINGUR sa traiesti!
Vrei sa schimbi ceva?
Atunci lasa boceala de babe si handicapati si fa ceva pentru tine, ceva ce te ridica in ochii oamenilor, te face cu adevarat artist, nu loser.
Nu esti prea inteligenta asa i. nu mi plang de mila si nu bocesc. ba chiar lucrez in fiecare zi si sunt cel mai bun din clasa. nu despre asta e. ma simt gol atat. nu plang nu s trist si nu sunt intr o depresie fara sens. nu privesc lumea ca un loc intunecat. nu sunt inchis in mine si nu sunt singur. stau perfect cu sanatatea mentala merci.
numai ca ideea e ca ma plictisesc foarte usor de orice.
te rog sa nu mai raspunzi fiindca nu sti ce vorbesti. ai impresia ca ma "aduci cu picioarele pe pamant" spunand ca sunt un loser. ce nu trece prin capaul ala mic si gol al tau este ca eu sunt cu picioarele pe pamant. pur si simplu ma plictiseste tot.
Ai uitat sa mentionezi la ce esti cel mai bun din clasa, la lene, la prostie, la gura mare, cap mare si lipsa creier, astea le confirmam noi, ca le posezi!
Baiete, chiar esti un loser, imi pare rau pentru parintii tai, dar eu ti-as trage o mama de bataie daca mi te-ai comporta asa ca copchil, ca pana la urma asta esti, un mare rahat cu ochi care se crede desteptul pamantului.
Dar, sunt convinsa ca se vor gasi destui sa-ti arate si barna dintre ochi!
Te las sa te tavalesti in patetismul cu care te-ai acoperit si sa urlii mai departe la luna.
Te înțeleg perfect. Am trecut prin așa ceva după ce mi-am atins scopul și am ajuns unde voiam. Atunci simteam ca nu mai am nici un scop. Cred ca o soluție ca sa ieși din aceasta stare asidua e sa te deconectezi de mintea ta. Încearcă sa îți pui ordine in viața, mănâncă mai sănătos, fa sport, crede-ma îți va ridica moralul. Găsește o activitate care sa te ajute sa te recreezi, citește, pictează, aleargă. Poți sa încerci sa ii ajuți pe ceilalți, ca sa nu te mai gândești la tine, ai încredere și te vei ridica.
anonim_4396 întreabă:
Damon666666 întreabă: