| GabrielaBi a întrebat:

Ma simt atit de singura si am impresia ca nimeni nu are nevoie de mine.
Am 18 ani, toate prietenele mele au iubit.Eu ma consider o ghinionista.Cu un an in urma,am fost indragostita de un baiat, cu care ma cunosteam de 2 ani,dar am fost impreuna o luna si ne-am despartit pentru ca el vroia sex de la mine, si nu a vrut sa mai astepte.
Apoi un an l-am petrecut in singuratate.Luna aceasta am inceput o relatie cu un alt baiat,pentru care aveam unele sentimente, care si el m-a dezamagit.M-a inselat.Liber,deschis,fara sa ascunda.
Si iarasi sint singura.In general,multi baieti au vrut sa fie cu mine,si am incercat,dar nu m-au atras.
M-am saturat de singuratate. Oriunde nu m-as duce,primesc complimente de la baieti,flori,cadouri...dar nimic serios.
La 18, sint virgina. Daca i-as spune asta unui prieten, nu m-ar crede.
Nu inteleg de ce nu-mi merge.
Voi v-ati simtit asa vreodata?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Trebuie sa gandesti si rational cateodata sti poate asa gasesti si o explicatie rationala si poate ca vei reusi apoi sa numai fi singura, in primul rand ce ar putea vrea un baiat la varsta ta? nunta,copii tu asta isi doresti? trebuie sa intelegi ca noi facem totul pentru sex de asta ne atrage sexul opus ceea ce e logic,in orice specie masculul cauta sex la sex opus asa a lasat natura, evolutia, biologia, acei baieti isi urmaresc inconstient scopul sex, tu ai asteptari irationale ceea ce te codamna la singuratate, de ce nu spui unui baiat ma eu vreau nunta nu avantura sa fi directa asa eviti timpul pierdut ca asta vrei nunta, ceea ce e aiurea la varsta ta dar in fine, da m-am simtit si eu asa dar cand am inteles firea umana m-am calmat, tu ai nevoie de un barbat de 30 de ani macar matur nu baieti de varsta ta care sa stie ce vrea de la viata, dar in ziua de azi varsta nu este egal un om matur sa stii, asa ca e greu sa gasesti ceva serios, o relatie serioasa mai ales cand inconstient te atrag badboys ca nu tu decizi ce sa te atraga la sexul opus, vezi ca gandirea asta te poate duce la depresie

| pufulescu a răspuns:

Nu sunt cel mai in masura sa raspund la o astfel de intrebare, recunosc, dar totusi de ce vroiai " sa mai astepti " in legatura cu sexul... DACA AI 18 ANI? Apoi spui ca esti curtata de o multime de baieti dar nu ti se pare nimic " serios " in abordarile lor. Cum ai vrea sa fie o abordare serioasa?
Te simti singura dar tot ai asteptari mari de la cei care se apropie de tine. E putin ciudat ca nu cobori stacheta. Te-ai gandit daca pretentiile tale sunt realiste?
Astea sunt intrebarile pe care trebuie sa ti le pui.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Nu te panica, ai viata inainte incearca doar sa fii optimista.

| RoryM a răspuns:

Eu una nu.Si eu am 17 si nu am prieten.
Avem o viata intreaga inainte pana cand sa ne intalnim persoana perfecta.
Nu trebuie sa ne grabim.
Intotdeauna baietii vor numai sex (majoritatea nu chiar toti).
Nu trebuie sa te creada prietenul tau cat timp tu stii restul nu mai conteaza.
Dar o sa vina timpul cand o sa trebuiasca si acest lucru.
Si eu am o parere la fel ca a ta, este prea devreme la 18 ani.
Asa ca nu te mai simti singuraa.
Avem o viata inainte.Nu este neaparat sa ne grabim.
Si daca privesti din alt punct.Sa spunem ca persoale prietene ale tale au facut-o cu baiatul respectiv.Ce au rezolvat?
Poate peste cativa luni/ani se vor desparti.
Daca te grabesti nu rezolvi nimic.
Sper ca te-am ajutat cat de cat cu vorba.
Bafta!

| BeautifulLifeLover2002 a răspuns:

Toți pățim multe în viață, iar la capitolul "iubire" este mult de învățat. Probabil nu ai cunoscut persoana potrivita pentru tine, dacă acel băiat tear fi iubit cu adevărat atunci nu tear fi vrut doar pentru sex.
Anul trecut eu am pățit din cauza unui băiat ceea ce unii pot păți în cinci ani. Am cunoscut dezamăgirea, suferința și acestea mau schimbat și ma bucur ca nu mai sunt așa naiva ca înainte.
Sa fii virgina la 18 ani, este un lucru de care sa fi mândră. Ai încredere în tine! Pana la urma, viața e plina de surprize

| DryIce a răspuns:

Pune o poza cu tine, poate te ajutam sa-ti gasesti iubit rolling on the floor