Oh. Nu ești unicul pacient aici, dar te putem ajuta frate.
Pentru a te scăpa de astfel de gânduri începe să-ți demonstrezi în primul rând că tu nu ești așa, că ești o persoană valoroasă, ce-și poate atinge scopurile.
Vreau să te ajut, căci am observat că ai mai postat vreo câteva săptămâni în urmă această întrebare, iar aici mulți răspund pasiv, pentru puncte sau doar așa din plictiseală, de aceea hai să ne aprofundăm mai bine în situația ta.
1. Ce oferi tu? Zici că toți te ignoră, te evită, nu este așa, tu vrei ca toți să-ți acorde atenția, dar tu le acorzi? Tu trebuie să oferi respect și înțelegere, dacă dorești și tu la fel. Dacă omul căruia îi oferi nu are niciun interes față de tine, atunci acceptă pe acel care vede că tu poți oferi, înțelegi?
2. Iată există de exemplu un loser care stă toată ziua acasă și se joacă, nu are grijă de sine, e tăcut, pasiv și nu are nici prieteni, nemaivorbind de prietenă, de singurătate el nu moare, căci prietenii săi sunt online în joacă, dar...totuși el se simte că lumea îl ignoră. Eu frate nu te cunosc cum ești, dar e timpul să te implici în societate. Alege ceva. Gândește cu ce ai vrea să te ocupi, muzică, dansuri, sport, etc. Alege un cerc în care ai putea să te bagi într-un colectiv. Cu acei oameni deja vei colabora, să zicem că la muzică va trebui să cântați împreună, la vreun karate să luptați cu diverși colegi, la dans trebuie să dansezi cu cineva, alege, cercuri există mii, doar trebuie să te implici. Deja că te ignoră sau evită...nici vorbă nu poate fi, vor fi nevoiți să-ți acorde atenția, iar tu la fel.
3. Acest punct deja se referă la personalitatea ta, anume de a începe să te iubești. Ai grijă de tine, fă baie, rade-te, ai grijă de dinți, fă-ți un update la garderobă, hainele să-ți fie bine aranjate și frizura de asemenea să fie aranjată. Acest lucru e necesar pentru ca ție să-ți fie confortabil, te vei simți mai încrezut și mai liber, iar cei din jur vor vedea asta și le va fi plăcut.
4. Găsește grupuri de comunicare, sigur că în clasă sunt persoan e care vorbesc teme actuale, în care te-ai putea implica și tu sau chiar dacă ai ceva ce vrei să zici, începe prin asta comunicarea, colegii se vor adapta la comunicarea cu tine și singur îți vor acorda atenția.
Ține minte NubleReapper, respect vei primi doar atunci când vei oferi. Succese!
Sa faci ceva sa contezi. Tu ai tine langa tine un om care nu are nimic de oferit?
Toti trecem prin asta, eu am trecut acum 3 ani si nu am putut face nimic, spera la mai bine atat.