Pe scurt, esti neimplinita, pe plan sentimental sau profesional. Probabil ai fost dezamagita de un baiat, de o prietena, sau poate la scoala/liceu/facultate. Poate nu ai intrat la ce liceu ai vrut. Sau poate nu ai luat bacul. Sunt multe motive posibile pentru starea in care te gasesti. Si numai tu stii adevarul. Eu sunt in aceeasi stare ca a ta, doar ca eu nu sunt doar trist/ depresiv. Efectiv urasc totul, toti ma urasc pe mine. Prieteni, nu prea, parintii sunt cum sunt, si de iubita... ce sa zic. Ai pasiuni? Concentreaza-te pe ele, si incearca sa te axezi pe lucrurile care iti fac bine/ placere. Muzica te ajuta foarte mult sa iti dai "zone out". Nu stiu cum se zice in romana. Pe mine ma scoate din multe probleme. Incearca sa vezi doar lucrurile bune ce ti se intampla, si da, stiu ca e mai usor sa zici decat sa faci, mai ales ca cu rautati si probleme te confrunti zilnic, iar cu satisfactia si bucuria, mai rar. Uita-te in oglinda. Esti frumoasa. Nu lasa pe nimeni sa iti zica altceva. Ai incredere in tine. Sa stii, pentru o fata, starile astea sunt putin mai greu de gestionat pentru ca voi sunteti in general mai sensibile. Insa te poti face placuta/dorita prin simpla ta prezenta, daca esti increzatoare, si ajungi sa te iubesti tu pe tine. Apoi vor veni si altii. Cat despre mine, m-as dori sa imi urmez sfatul, dar asta e. Sunt barbat ( nu chiar, dar intelegi tu). Trebuie sa am o fata placuta, muschi, sa fiu destept, amuzant, carismatic etc. Fetele cauta perfectiunea, chiar daca nu o admit. Eu sunt impacat cu ideea de singuratate, dar tu nu trebuie sa treci prin asta. Sterge-ti lacrimele alea de pe obraz, ridica-te si fa o schimbare. Dragostea naste dragoste. Ura naste acelasi lucru. Iti doresc sa te simti mai bine, sa ajungi sa te iubesti, ca sa poti fi iubita. Sper ca te-am ajutat, macar putin. Pace.
Apuca-te de un sport de echipa! Este benefic din toata punctele de vedere!
Ai avut o relatie care s-a terminat urat sau cine stie ganduri ciudate care te streseaza.
Anamariasddjjjo100 întreabă: