Daca esti foarte buna la matematica inseamna ca ai gandire logica, poate o buna capacitate de abstractizare, ceea ce inseamna ca te-ai putea descurca foarte bine pe profil real, mate-info. Ca nu esti buna la chimie/biologie/fizica, e destul de relativ. Tu nu-ti dai seama acum ca depinde mult si de motivatia ta de a invata.
Eu te sfatuiesc sa alegi mate-info. Categoric este mai simplu la filologie, dar daca tu spui ca ai aptitudini la matematica, ar fi bine sa nu le irosesti.
Nu te gandi cu precadere cum sa-ti faci viata mai usoara. Calea cea mai usoara nu e intotdeauna si cea mai buna.
Eu st tot la fel clasa a 8a urasc pur si simplu matematica am luat 10 in teza la romana dar a mate 7 eu una dau la fil... e mult mai lejer.si eu urasc franceza de asemenea nu inteleg nimic q toate terminatiile alea franceza trebuie tocita nu inteleasa.je suis belle
Matematica informatica, engleza intensiv daca iti place mate si engleza[la chimie o sa te descurci tu si la restul, baza e matu']
Eu ti'as zice filo![]()
pentru ca nu cunosti doar franceza atat?
ce eu ma descurc la fracezA?
am 8 cu 8 trec
treci si tu
eu am fost la filo intensiv fraceza si am av 7 desi unt bata, bata, bata ( era alt liceu) daca profii vad ca esti bun la alte obiecte nu te lasa![]()
nu t du la mate-fino.pentru ca iti plc numai mate. da acolo dai test si la info( si nu e dinaia usoara... e programare. e o tampenie. CREDE"MA AM fost la mate info ca'mi placea fizica si chimia da nu stiam asa d bine mate si info. e groaznica cum am mai zis.
Trebuie ta
decat 3 medii proaste la mate info.de fapt 4 ca e si informatica asa la filo numai o medie![]()
CREDE'ma
poate acum tu esti buna dar ce mate se face la mate infoo. si nu e geometrie
e algebra chestii tampite care nu cred ca iti trebuie in viata de zi cu zi cum iti trebuie eng, geogra, ist etc![]()
acu faci ce vrei. eu am fost la mate info, filo francezA(din greseala) si acum sunt filo simplu cu mai multe ore de eng si e superb
A si profu' meu de fizica zicea ca aia de la filo is mai inteligenti decat aia d la profile reale![]()
si app fizica e oribila daca o faci 4 ani. eu deja o fac la filo si numai stiu asa cum stiam in a 8.eram prima![]()
Colega cea mai buna din cls( in 5-8, a avur media 10 generala, olimpiade etc) are 4 la fizica acum
si la mate desi a as a 4 pe tara are 7
BgcGeo întreabă: