| GokuUltraInstinct a întrebat:

Mama mă tot stresează cu mâncarea (adică vine din 5 in 5 minute să mă întrebe "dar nu îți este foame " sau "hai să îți pun ceva de mâncare " ) înțeleg că are 53 de ani dar totuși.....am 16 ani ce naiba...mă seacă serios, am încercat să discut cu ea dar ea nu înțelege, se enervează imediat și mă lăsa timp de 2 ore și după iar vine și "dar nu îți este foarte", nu știu ce să mai fac, Tata este plecat in Italia și vine acasă în fiecare an de Crăciun și restul anului stau cu mama, și nu sunt slab am 1, 80 și 78 de kg, nu știu ce să mai fac, că sa nu o mai aud trebuie să mă închid în camera mea și sa îmi trag draperiile și sa îmi pun căștile, căci altfel simt că o iau razna nu mai pot serios, și după tot ea mă întreabă de ce stau așa mult afară cu prietenii.

2 răspunsuri:
| N0xEterniS a răspuns:

Se simte singura ma.

| PIPER23 a răspuns:

Iti prezint cazul meu. Mama mea gateste foarte rar, si ma intreaba daca mi'e foame cam de 2 ori pe an. Ai idee cat de groaznic e sa iti faci singur mancarea? Sa nu te cheme niciodata nimeni la masa? E groaznic. Eu te inteleg pe tine, si anume ca mama ta e prea stresanta, dar nu e greu sa ii zici ca nu iti e foame.

Totusi, nu vrei sa facem schimb de mame?