anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama mea e o nebuna straight face o urasc

11 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Serios?! Incerca totusi sa-ti respecti parinti asa cum sunt...Cred ca acum vorbesti mai mult sa nu adormi!

| ριтιкσтh a răspuns:

Bn nu inteleg care e intrebarealaughinglaughingdar nu cred ca mama ta e nebuna ci doar protectoare sau ma rog iubitoare...dar am eu o intrebare ...de ce spui ca e nebuna?waiting

| dudutzadede1234 a răspuns:

Serios u iti urasti mama? Nu trebuie sa o urasti sau mai ales sa o faci nebuna! Lasa-ti parinti asa cum sunt ei! happy

| Sway a răspuns:

Feliazo si bag`o in frigider

| TheDifference a răspuns:

Si intrebarea e de la mine, daca tu nu ai pus niciuna...da click
http://www.youtube.com/watch?v=JqYndzpYYuI&t=0m31s

| MakoMory a răspuns:

Si eu spun asta cateodata dar incep sa ma gandesc cum ar fi daca eu as muri si imi dau seama cat de mult ma iubeste.

| simonafrumoasa a răspuns:

Uau mama ar trebuie sa iti fie cea mai buna prietena ca daca nu este nasol rau de tot. iubeste-o respect-o si incearca sa te intelegi cu ea! apropo spune-mi te rog cum de ai ajuns la concluzia asta! ma rog ai grija ce faci pa pa! PUP!

| LovehopeTrust a răspuns:

Si noi ce vrei sa iti facem? Certificat de nebunie? Cred ca cea mai nebuna esti tu ca scrii asa ceva pe acest site care este de intrebari nu de tampeni...rolling on the floor

| ριтιкσтh a răspuns (pentru LovehopeTrust):

Exact...bun raspunstongue

| LovehopeTrust a răspuns (pentru ριтιкσтh):

Mersilaughing:*

| ριтιкσтh a răspuns:

Nebuna de maicata te-a facut fraierowinking daca nu era maicata tu nu erai pe site spunand ca ea e nebunaoh go on