| Alxxzzxx a întrebat:

Mereu a fost aşa GREU?!
Am auzt că ani de liceu sunt cei mai frumoşi ani...
Dar cum a fost începutul?

Adică şi vouă v-a fost greu?
Cu schimbările astea...
Şcoală nouă, colegi noi, profesori noi, casă nouă, oraş nou...
Cum a fost la voi?
V-aţi acomodat uşor?

2 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Sincer, nu. A fost chiar super clasa a 9 a. Cunosteam doar o persoana din generala asa ca m`am combinat cu prietena ei ca sa-i fac in ciuda pentru ca nu o sufeream.Bataile erau la ordinea zilei. Profa de matematica venea imbracata in pantaloni de piele mulati si salivam dupa ea.Betii la ore, dupa ore si intre ore.Ne`au mutat eventual in alt corp al liceului pentru ca au constat cativa profesori ca nu mai au catedra dupa un timp.Greseala lor a fost insa ca acel corp, era corp comun cu un internat de fete si era si destul de departe de cancelarie, asa ca fetele tipau, profiilor le era lene de multe ori sa vina pe jos pana la noi asa ca preferau sa nu mai apara la ore deloc.Colectiv bun in general, doar 4 persoane sunt la puscarie acum.Au trecut intr-o fuga nebuna anii de liceu.Chiar super.

| poivson a răspuns:

Inceputul de liceu e mai mult stresant sau emotionant decat greu. Eu am inceput sa vorbesc din prima zi cu colegii, sa ne cunoastem. iar incet incet ne-am apropiat. Eu prima data m-am imprietenit cu colega de banca si inca 2-3 persoane, apoi ne-am integrat ca un grup printre restul colegilor. Te sfatuiesc sa faci la fel, decat sa incerci sa iti faci multi prieteni din primele zile. Te vei obisnui treptat, apoi dupa un timp totul ti se va parea normal. Nu toata lumea trebuie sa iti fie prieten, nu te speria daca nu te vei intelege cu oricine. Cat despre profesori, trebuie sa fii atent de la inceput ce pretentii au, sa nu ii superi astfel incat sa isi poata faca o impresie buna despre tine.