anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Merită să învăț limba suedeză? Dacă da în căt timp o pot învăța? Și cu ce mă ajută în viață dacă învăț această limbă?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca tie iti place si vrei s-o inveti, merita. Ori te duci sa lucrezi in Suedia, ori chiar si c-o treci in CV ca limba stiuta da foarte bine, mai ales ca nu e asa populara.

| Violleta2022 a răspuns:

Merita doar daca lucrezi si traiesti in Suedia, in rest, nu te ajuta cu nimic!

| vocea a răspuns:

Daca pleci in tara respectiva te ajuta mult.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Daca iti place, te pasioneaza sigur ca merita. Orice limba merita invatata. Cel mai mult te ajuta daca te stabilesti in Suedia. In Romania e "limba rara" deci e cautata pe la call-centere si, cu putin noroc, pentru traduceri.

| Deaad a răspuns:

Merita sa inveti orice limba vrei.
Conteaza sa-ti placa.

| alexandrualind a răspuns:

Nu merita doar daca vrei sa mergi in Suedia.Dar cu cat mai multe limbi ai invatate cu atat esti mai om dupa cat spune proverbul.O vei invata in aproximativ 8 luni zic eu.

Toate cele bune!

| Stefanismyname a răspuns:

Daca ai de gand sa pleci in Suedia te ajuta, eu sincer ti-as recomanda sa inveti engleza

| PoorBunny a răspuns:

Logic ca merita sa inveti orice tip de limba deoarece iti dezvolta cultura generala!

Nu exista un timp precis in care o poti invata! Asta depinde de capacitatea ta de a invata si a retine, si mai ales modul prin care incerci sa inveti!

| Marginean_Rares_1990 a răspuns:

Te ajuta daca vrei sa mergi in Suedia.

| LuizaFrumy233 a răspuns:

Te ajuta daca vrei sa te duci in Suedia sau daca vrei sa te faci translator de suedeza

| LightenAND a răspuns:

Multi spun ca daca inveti suedeza te ajuta doar daca vrei sa mergi acolo, faptul e ca daca inveti suedeza o sa stii / intelegi majoritatea limbilor nordice.

| adryano110 a răspuns:

Daca vrei sa mergi in suedia te ajuta foarte mult, daca nu o inveti degeaba ca nu e limba internationala si daca iti dai interesul in 2 luni o inveti