| AndreeaZM a întrebat:

Mi se pare foarte ciudat! Azi mi-am cerut iertare la un amic pentru ca ii vorbeam foarte urat de fata cu prieteni, etc.Si cand a venit la noi i-am spus imi cer scuze pentru ca am fost o nesimtita.Cand ma auzit ca mi-am cerut iertare m-a luat repede deoparte si a spus no spune acuma..si mno am povestit fff putin si la sfarsit mi-a spus sa nu mai zic de fata cu astia din gasca, ca nu trebuie sa stie ei ceva de genu.Mi se pare foarte ciudat.Ca doara nu este un asa mare secret ca sa nu spun de fata cu alti.Si doara si aia din gasca stiu ca vorbeam urat cu el etc. Ajutati-ma va rog.De ce mi-a spus sa nu mai zic de fata cu cei din gasca?

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ciudat...poate este un baiat mai retras si se rusineaza cand se vorbeste despre el sau nu vrea sa atraga atentia, nu stiu ce sa zic

| LorenaAnca a răspuns:

Buna!
Probabil ca amicul tau considera ca e mai bine asa. Poate crede ca daca gasca afla ceva de genul asta,ar fi luat la misto. Si de aceea prefera sa previna,decat sa trateze. Oricum, e bine ca tu ti-ai cerut scuze, indiferent de peisaj. Nu ar trebui sa te chinui cu asta, poate doar asa e firea lui.
Pa, pa!

| AndreeaZM explică (pentru LorenaAnca):

Da m-am simtit cam prost.Cica sa nu mai zic de fata cu astia ceva legat despre noi sau sa-mi cer scuze de fata cu ei.Mi se pare foarte ciudat.

| sheamussheamus a răspuns:

Probabil ti-am spus sa nu ii spui fetei din gasca deoarece poate o place. Sper ca te-am ajutat!
Funda? happy