Daca nu ii place de tine...nu prea ai ce sa faci.Mai ales daca ii place de prietena ta...
Nu pot sa cred si eu am aceeasi problema! ma rog am avut... a incept sa se comporte foarte urat sa vorbeasca urat...etc si acum il urasc! aaaa... da sa revenim la tine... daca nu e sclipirea aceia de moment, dragoste la prima vedere, eu cred ca nu ai ce sa faci, sincer imi pare rau pentru tine, stiu cum te simti si e ingrozitor, daca erati sortiti sa fiti impreuna magia se dezlantuia si tu si el erati impreuna... dar nu e asa... daca tii neaparat sa il "vrajesti" incearca prin naturalete ta, simplitatea atrage cel mai mult! dar daca vrei sa-l uiti incearca asta:ia o foaie de hartie, intr-o jumatate scrie calitatile lui, lucrurile bune la el, ce-ti place la el, iar in cealalta jumatate scrie defecte, ce te enerveava la el si ia in calcul la partea cu chestii rele sa scrii cat ai suferit din cauza lui! sunt sgura ca o sa-ti treaca! asa este varsta asta a adolescentei! succes pupici
Mie imi plae de un baiat din cls maea si nu stiu cum sa fac, lui ai palce de alata fata care este prietena mea...va rogggggggg ajutati-maaaaa
Aoleu... dar la voi in scoala nu faceti si limba romana?
Gavrilutadaniel întreabă: