| mihaimihai9595 a întrebat:

Noroc
imi place de o fata din clasa
si as vrea sa-i dau mici semne ca o iubesc
ma poate ajuta cineva

Răspuns Câştigător
| celsia98 a răspuns:

Incearca sa o bagi mai mult in seama, sa ii iei apararea daca cineva se ia de ea, zambestei mai des, condu-o acasa, invit-o undeva ...deveniti mai apropiati.

5 răspunsuri:
| Piiink a răspuns:

Uita-te la ea intens :X Salut'o mereu happy Fi dragut cu ea ia'o in brate si intr-un final... intrebo daca vrea sa fie ca tine :X baftaa big grin funda puppy dog eyes?

| geo_4273 a răspuns:

Cred ca iti e o jena sa ii zici direct ...si nu e frumos. trebuie sa fi romantic :*. Deci primul semn ar fi sa te imprietenesti cu ea happy stiu ca pare o tampenie dar sa ii asculti dorurile ei si gandurile si tot ce o doare sa o consolezi si sa ii arati ca sti sa pastrezzi secretele care ti le zicehappy apoi gasesti un moment bun sa ii zici ca o placi. Alta solutie ar fi daca iai lasa pe banca cate o floricica ci un biletel si prin care sa ii scrii propozitii scurte (te admir, esti foarte scumpa in ochii mei) de astea dulci tongue. daca ii plac dulcurile sa ii dai in fiecare zi daca vrei happy o prajitura o patratica de ciocolata happy.sa fi finutz. straduieste-te.:* trebuie sa reusesti u cumva happy

| mihaimihai9595 explică:

Mersi mult pentru raspunsuri
dar problema este ca ea nu prea ar vrea sa se conbine cu nimeni
e putin mai dependenta

Mersi mult pentru ajutor
dar problema este ca ea e putin mai independenta
si mi se pare mie sau ea nu vrea deocamdata un prieten

Mersi pentru ajutor