| luri a întrebat:

Nu ma pot lasa de mancatul painii, si as vrea sa slabesc! Voi puteti manca fara paine?

11 răspunsuri:
| andreea13deea a răspuns:

Nici eu nu puteam manca fara paine dar am mancat din ce in ce mai putin si am ajuns sa nu mai consum deloc. Daca chiar nu poti, incearca o paine dietetica, ca si cea pe care o mananca oamnenii cu intoleranta la gluten ( gasesti la supermarket-uri). Sper ca te-am ajutat :*

| alleALLEaddaADDA a răspuns:

Buna!
Daca nu poti elimina painea incearca sa renunti putin cate putin si incearca sa-i gasesti inlocuitor. Si eu aveam aceeasi problema ca tine dar acum a trecut si nu mai am nevoie de paine.winking

| AtateaConditii a răspuns:

Pot sa manc si fara paine, treci pe painea neagra e mai aiurea la gust si nu o sa mananci atata din ea.

| pietrean a răspuns:

De ce sa renunti dintr-o data la paine? Mai bine, incearca sa mananci doar cate 1-2 felii de paine integrala, cu tarate sau seminte. Apoi daca este neaparata nevoie sa nu mai mananci fainoase, poti renunta mai usor.Mai bine renunta la alti carbohidrati, fa cat mai mult sport, mananca 3 mese principale pe zi in portii mici, cu mai multe legume, hidrateaza-te sufiicient si nu uita de podihna.

| Klara15 a răspuns:

Incearca sa maninci piine de secara, de la ea nu te ingrasi! Succes!

| KilluaZoldyck a răspuns:

Pai eu am renuntat din prima la paine... nu stiu cum... pur si simplu am renuntat

| YoannaYoanne22 a răspuns:

Poti manca paine neagra.
Pe mine ma enerveaza ca nu pot sa mananc atata paine laughing.
Gen imi iau o paine si mananc o felie odata la 3 zile.Si uite asa imi iau eu o paine intreaga ca sa mananc o felie maxim 2, parintii mei mananca doar paine din faina alba.
Ce n-as da sa se vand painea la felie laughingrolling on the floor

| Voidwithin a răspuns:

Da e greu la inceput(prima saptamana) dar dupa aia poti manca orice fara paine.
Dar ai grija ce faci cu caloriile.

| kRedhead a răspuns:

Depinde. Am zile in care chiar nu am chef sa mananc indiferent cat de buna ar fi painea, sau zile in care ma indop pana nu mai am aer...
Sau zile in care vreau sa mananc paine doar ca nu imi place.
Eu mananc doar paine alba. Si sunt mai multe brutarii aici la mine, si ai mei nu cumpara mereu din acelasi loc si nu imi place decat dintr-un loc si nah, sunt mai pretentioasa.
Dar bine, eu sunt foarte slaba de fel, si depinde si de metabolismul tau. As putea manca 2 paini intr-o zi si nu s-ar pune nicaieri..sunt o persoana norocoasa, as putea spune. big grin
Si nu stiu, chiar nu inteleg persoanele care renunta la paine pentru slabit...

| antonelayoo a răspuns:

Heyy!
Eu mananc paine doar cu ciorba/supa....friptura/cartofi prajiti (si mai multe.) le mananc fara paine
Dar dupa ce termin de mancat imi iau un colt de paine (gol) si I'll mananc
App am vazut la TV ca nu e bine sa mananci pilaful cu painehee hee

| luri explică (pentru kRedhead):

Esti norocoasa! ^_^