Nu poti sa cataloghezi pe cineva asa. fiecare are o opinie diferita pentru fiecare subiect. adica poate iti place de x cum a vorbit despre un topic dar iti displace raspunsul pe care l-a dat la o alta intrebare.
eu sunt de obicei cu ochii dupa raspunsurile lui Psihoyounger (pentru ca m-a ajutat si pe mine), nony, brigaela...
Legiuitoare nu prea* imi place pentru ca pare enervant cand zice mereu buna, pa, pa si nu mi se pare ca da raspunsuri cine stie ce, mereu daca avem o problema de sanatate ne trimite la doctori, da-o draq de trebuie ca asa toti am merge la doctor sa dam bani, dar ceva usor, poate a trecut cineva prin asta si asa e ok... Mie imi place Nony, da raspunsuri bune si amuzante...Nu e ceva despre parere, dar daca el e img e ft dragut:X
Shin intr'adevar este un utilizator de 10!
Iar raspunsurile lui sunt foarte folositoare.
Si Flav e la fel, doar ca mai face si caterinca (si asta e bine)
Toata lumea'l stie pe Nony are umorul lui aparte
La restul' nu ma bag...prefer sa nu comentez
Eu ti-am raspuns odata. Nu o sa scriu de doua ori acelasi lucru. Multumesc inca odata pentru apreciere.
@yuli10, ma bucur ca te-am putut ajuta. Daca crezi ca te mai pot ajuta cu cevva, lasa un mesaj pe privat si cu mare placere iti impartasesc ce stiu
Bafta!
Psihoyounger