Omule vrei sa ramai copil for ever?
Eu am 20 de ani si mi-am dorit sa termin liceu,sa scap de toti tampiti, de toti terminati si de toti profesori cu care nu am putut lega o conversatie.
Acum nu regret nimic, NIMIC ma bucur ca numai sunt copil, ma bucur ca am ajuns sa muncesc, sa fiu pe bani mei.
Sa fiu 'ascultat' sa nu vorbesc si lumea sa nu asculte.
Am urit copilaria, inca o urasc.
e mai bine sa fi 'om mare' unii poate au avut o copilarie numai miere si lapte.
Nu rezolvi nimic daca incepi sa plangi, copilaria s-a dus, asta e.
Maturizeaza-te.
Nu ai ce sa faci! Nu poti da timpul inapoi si deja esti un om mare trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca in viata toate au un sfarsit. Trebuie sa treci peste aceasta"incercare a vietii" cu capu' sus si cu zambetul pe buze sperand mereu la ceva mai bun.Gandeste-te ca acum principalul tau scop este sa treci bacu-ul dupa care distractii vor mai fi. Poti tine legatura cu colegii cu care te-i inteles bine in liceu si urmeaza ceva nou, facultatea unde ai sa vezi viata(din cate am intles sunt foarte multe petreceri). Incearca sa accepti realitatea sa te gandesti la clipele si persoanele care au avut o importanta in viata ta cu zambetul pe buze si treci la urmatorul nivel, etapa in care vei deveni independent si responsabil.
Anii de liceu sunt cei mai frumosi ani, cate panarame nu am facut in liceu, e o stare care numai timpul rezolva, dar nu trebuie sa fie asa, gandeste-te ca te poti intalni oricand cu prieteni colegi de liceu.
Mariana123stoina întreabă: