| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a întrebat:

Nu stiu ce sa ma fac am venit azi dimineata de la tara de la prietena mea cea mai buna(ale)si acolo mi-am gasit un baiat(care acum cum s-ar putea spune suntem inca impreuna)suntem de duminica asta si cu el am avut primul meu sarut si nu-l pot uita de duminica stiam ca seara pe la 9 era la noi si statea cu mine pana la 12 si acum nu-l mai simt si mi fffff dor de el ce sa fac nu stiu cand ma mai duk al ale la tara de a mai vrea sa ma duca ea ca nu stiu de i-a prea placut cu minehee heepentru ca este primul meu iubit adevarat si mai ales nul pot scoate din minte mentionez ca ne-am dat nr de telefoane amnd2 dar eu numai maine imi bag minute si nu stiu daca sa-l sun sa nu par dispe dupa el si el nu cred ca ii al lui nr de tel poate-i al lui maicasa sau a surori lui mai maresadsi mi-e rusine sa-l sun macar atat legatura sa mai avemhappyce ma facc? ajutati-ma cu ceva sfaturi ca dau funda!"Xva multumeschappy

Răspuns Câştigător
| Dulke a răspuns:

Pai waiii ce poveste frumoasa la fel am stat cu baiathu cu care am avut primul meu sarut 9 luni de zile un an scolar intreg stiu prin ce treci simt stiu bine deci, da incarcati telefonul! asa si da'i un sms cu buna sunt. cum te cheama, apoi daca este el os a iti dea sms ma rog. iar daca nu e el o sa te sunt. daca e. masa eu stiu ii zici ma skuzati ca v'am deranjat ma numesc ...si as dori sa vb cu fiul dmnvtra sau fratele. ma rog. daca vrea s ati'l dea bine dar cred ca o s ate intreaba cine il cauta. iar tu ii vei zice ca esti o prietena sau o colega. ei si o sa vb cu iubitelu tauuuuu :X:X ofh vibrez am nije fluturasi in burta creka tot timpu iti e gandu la el. pai ce sa zic e urt ca nu sunteti aproape dar iti spun din tot sufletu ca relatia voastra o s adureze anii daca tineti legatura, o sa va vedeti rara si o sa av iubiti din ce in ce mai mult iar tu sa nu iti faci griji daca auzi de la prietena ta ca e cu altcineva nu conteaza pentru ca cand o sa va vedeti o sa va impacati py ca ati avut momente waiii frummm :X:X ok t pup

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Suna-l tu, de dragul vremurilor bunehee hee
Nu conteaza cum incepi conversatia, suficient e sa vada el ca iti pasa de el si ca nu l-ai uitat
Poate ca cine stie, o sa vina el pe la tinewhistling

| valy a răspuns:

Cu rusinea mori de foame. daca tot ati facut schimb de numere.suna-l.nu o sa fi disperatawinkingai sa vezi tu cand o sa te mai duci la tara. poate va veni si el la tine.mai vb la tel.vedeti voi.si daca il suni.si raspunde mama lui.iti ceri scuze.si ceri cu el. sper ca am ajutat. pop

| ºPishcotº a răspuns:

Mai n-ai de ce sa fii rusinoasahee hee Suna-l, altfel n-o sa scapi de indoiala astalove struck.Si pastrati legaturahappy Poate vorbiti si pe messhee hee Te pup:*

| Bubbles a răspuns:

Pai incearca sa ii trimiti un mesaj sa vezi daca e el... genul: esti?
si daca e el cere-i id de mess si asa puteti sa va continuati relatia... poate el mai vine in oras si va puteti intalnii.