| kittykat a întrebat:

Nu stiu daca asta este o problema sau nu insa ieri am fost cu fratiorul meu in parc [ are 4 ani] si acolo a gasit o fata cu care se juca si eu stateam pe banca si vine mama fetei la mine si imi spune ca am un baietel frumos :O eu am ramas. pfff si alta faza eram in magazin si un batran nu putea sa se descurce cu o sacosa il ajut eu si ei spune ce bine e sa fi tanar si eu spun sigur si dupa ma intreaba daca nu`s casatorita :O:O l`am intrebat cati ani imi da de o intrebat asta si el o spus 22 :O:O. dar eu am numai 14 ani, ce as putea face sa nu mai creada oamenii ca sunt asa matura big grin

Răspuns Câştigător
| carminaburana43 a răspuns:

Sunt persoane care la 22 sunt foarte slabe si arata ca tu la 14 ani de aici confuzia.In alta ordine de idei sunt persoane care sub 30 de ani nu stiu sa aprecieze corect virsta cuiva.Deci problema nu e la tine ci in persoanele respective.Stai linistita si fata mea la 14 ani era confundata cu cumnata mea si se credea cand mergea cu verisorul ei de 3 ani pe strada ca e copilul ei.Nu cumva sa pui la suflet. Unii oameni judeca pripit sau deloc sau sunt in incapacitatea de a recunoaste virsta cuiva.

7 răspunsuri:
| Dina a răspuns:

Nu este o problema, doar o coincidenta poate.Nu te ingrijora, nu e nimic grav!

| MiK3L a răspuns:

Sa le arati buletinul! happy Adica data nasterii in principiu.

| LovelyKitty2 a răspuns:

Pei nu fi suparata si mie mi s-a intamplat eu am 12 ani am iesit odata cu vecina mea si cu nepotelul ei de 8 luni sa ne plimbam si niste vecini care nu prea m-au vazut au crezut ca eu sunt mama lui! si eu am 12 ani nu 14! Asta e poate fiindca suntem inalte si dezvoltate si de aceea parem mult mai mari in fata oamenilor care nu ne conosc:X.

| CookieTsang a răspuns:

Trolololololololol
You made my day
Daca as fi in locul tau, pur si simplu as ignora.
And trolololololololol, intr-un fel imi este mila de batran. Poate ca a avut o tinerete trista;]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu acum... Nu-i mai baga pe toti in seama. Vezi-ti de viata ta si ramai asa cum esti. Nu stii oare ca multi se baga in seama prosteste si fara motiv?

| dumitracheboom a răspuns:

Poate arati tu mai matura adica fata inaltime din astea

| 160luiza a răspuns:

Unii oameni se maturizeaza mai repede:X