800 de lei?!
Awkay... Daca e vorba de 800 de lei, atat chitara cat si setul respectiv trebuie sa fie foarte pretentioase.
Sa le luam metodic... cele 2 lucruri se contrazic.
Daca ti la manichiura (unghii lungi, de gel, etc.), atat la dreapta cat si la stanga nu ai nicio sansa sa canti la chitara. Cant de ceva vreme si unghiile mele sunt la minim taiate. Da, nu e foarte estetic, insa le-am dat o forma, o culoare, un model, si arata cat de cat. Sa se vada ca sunt de chitarista.
Acuma cu chitara...nu poti lua o decizie din prima. Nu ne-ai spus cate stii sau cate nu stii, insa daca iti place si crezi ca poti renunta la unghiile tale (lungi), foarte bine. Take care si Have fun si anunta-ne ce decizie ai luat!. [As alege chitara
.]
Eu aş alege chitara. Indiferent că ştii sau nu să cânţi, chitara este un hobby foarte plăcut.
Buna.eu sincer nu te cunosc si nu prea pot face aprecieri. dar daca as fi in locu tau as alege chitatra.
Pana acum nu ai avut set profesional de ingrijire a unghiilor dar sunt sigura ca erau superbe, deci sfatul meu este sa iti iei chitata.Bineinteles tu poti sa ma asculti sau nu, dar daca nu iti iei setul nu inseamna ca nu vrei sa te ingrijesti.ci pur si simplu faci cum ai facut pana acum.succes:*
Daca crezi ca o sa te tii de lectiile de chitara iti poti lua una, dar dk nu.si ti-o iei doar ca mobilier in camera nu cred ca merita as opta pentru setul de ingrijire :* parerea mea. sper ca te-am ajutat.