Chestiile astea vin de la sine,nu trebuie sa intrebi,isi pierde din farmec, si plus ca un asemenea moment daca-l aranjezi, sigur nu va decurge cum o sa vrei tu.
Pai nu-i complicat daca nu stii lasate sarutata si purtata de vall crede-ma asa am facut a fost tare! si apoi o sa stii fundita plizz ca tiam spus![]()
![]()
![]()
Poi inclini un pic capul te apropii usor de partener, deschizi gura usor si apoi vine spre tine va lipiti guile si incerci sa introduci limba in gura lui si o misti usor dupa a lui sau o pui subt deasupra limbii lui... oricum te vei lasa dusa de val si va iesi ok:*... funda?:*
Asta vine treptat.Stai linistita.Cand va momentul vei sti ce sa faci cu siguranta.
Nimeni nu se naste invatat, si singura cale de a invata este practica.asa ca cel mai bine e sa te lasi dusa de val si condusa de prieten. O sa vezi ca totul o sa fie simplu. Doar sa ai incredere in tine
. Good luck!
Http://www.gavagai.ro/blog/2007/06/11/cum-se-saruta-cu-limba/ uite aici, sper ca te-am ajutat fundita?:*
Sarutul e instinctual, nu se poate invata, lasa-te purtata de val.
Sau as putea sa iti spun, daca nu esti multumita de raspunsul meu, sa mozolesti oglinda, mana sau alte lucruri jenante.
Stai lin nu-i o pb asta nimenii nu s-a nascut invatat...atunci cand vei fi sarutata lasa'te purtata de val si totul vine de la sine fundita* sper ca ti-am fost de ajt:*
Pai sa sarutzi nu e chiar ceva de explicat dar cred ca site-ul asta ar trebui sa ajute : http://www.cumsaorice.ro/articol/Relatii/105/Cum-sa-sarut.html. Mai pe scurt va uniti buzele, apoi bagi trebuie cu limbutsa si savurezi buzele partenerului. Atunci cand sarutzi pe cineva trebuie sa fii relax. Ai grija sa nu-ti miroasa gura ( spalate bine pe dinti si mesteca gume si bomboane golia ), ingrijesteti buzele ( da-le cu balsam de buze cat de des e nevoie si hidrateazale. Cand e momentul date cu ceva gen strugurel cu aroma de./ sau balsam nu stiu cum cu aroma de chocolata sau fructe sau mai stiu eu ce. Atunci cand simti sa o faci trebuie sa va uitati amandoi in ochii celuilalt, sa fiti conectati. Ai grija sa inclini un pic capul ca sa nu va loviti nas in nas :P mi s-a intamplat prima data =))). Cand deja e inceput sarutzelul :P inchizi ochii ca sa fie mai romantic. Poti sai bagi mana in par partenerului si alte faze prin care sal innebunesti. Cel frantuzesc e mai romantic si trebuie sa va uniti un moment limbutsele. Succes si daca e de ceva spune-i iubithului ca e primul tau sarut ( in caz ca ai o varsta mai mica ) si va intelege daca el chiar te ubeshte si te va invata :) bft bft!
Sarutul nu e o chestie care trebuie so inveti dupa spusele cuiva.Sarutul e pur si simplu o oarecare "arta"pe care fiecare o realizeaza in mod diferit.Fiecare persoana are modul ei de a iubi respectiv de a saruta.Cand vei avea un prieten totul va incepe de la sine si probabil ca vei invata in timp.Fiecare viitor prieten al tau va saruta oarecum diferit.Nimeni nu s-a nascut invatat. Tine minte proverbu:"Cu rabdarea treci marea"si cand va fi momentul potrivit le vei invata pe toate
Pff
nu stiam ca exista tutoriale pentru sarut
@happygirl
tare... pacat ca nu am rabdare sa ma uit la el si nici sens nu are sa ma uit la el
asa deci: e ca si cum te-ai pupa cu el... doar ca el o sa deschida gura si tu la fel, va inclinati capetele [unu intr-o parte unu in alta:d] si el o sa isi bage limba la tine in gura incet
[sa stii ca tu trebuie sa te duci cu limba langa a lui sa te joci cu ea
imediat nu sa stai ca mine 2 secunde sa te gandesti
ba da eu ce trebuie sa fac
sa nu te lasi cuprinsa de emotiile primului sarut:X si sa uiti de tine
si sa nu-ti "dai" primul sarut la un joc
pentru ca o sa regreti