Sall![]()
Stai linistita, si eu stau acasa in fiecare an. Anu' asta trebuia sa merg la munte da' n.a fost sa fie...Si o sa fie ca toti anii :
-pana la ora 00 imi fac baie, ma imbrac, ma aranjej bla bla bla...
-la ora 00 ies afara si ma uit la artificii (zici ca o fi ceva interesant, adica cu fiecare a care trece sunt si mai putine)
- dupa ora 00 dau pe gat 10 pahare de sampanie de copii si inca 5 de adultzi
- apoi ma duc la mamaie in camera cu paharul in mana si ma prefac ca sunt beata(si mamaie ma crede
)
- incerc sa ma tin treaza cu 1 pachet de ciocolata
- apoi sfarsesc pe la 3 dimineata rupta de somn si de plictiseala gandindu.ma cum ar fi fost DACA AM FI FACUT SI NOI PETRECERE CA TOTZI OAMENII!![]()
Asa ca, daca te consoleaza cu ceva, eu nu numai ca stau acasa, dar ma si plictisesc de moarte ![]()
La multi ani!
Si eu stau acasa ...sa traim
). avem noi timp de distractie cu prieteni :*:*:*:*:*
va pup pe toti si distractie placuta. nu va lasati intimidati de facpul ca stam acasa. o sa vina si vrremea noastra
.:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Si oricum ai doar 15 ani stai chill, nu fi trista, ai timp, Bucura'te de momentele cu tine insuti ca sunt bestiale
:* te pup
De curiozitate, câți ani ai
?
Eu nu știu cât timp am, mulți sunt prieteni de la grădiniță unii cu alții și va fi greu să mă integrez într-un grup. O să încerc să îmi las timiditatea la poartă. Așa, de Anul Nou. Oricum, mersi de încurajare
.
Si eu am tot 15 si am inceput clasa a noua si da, sunt foartee timida pana imi dau drumul deci stiu cum te simti
Esti a noua nup?
Nu, sunt în a zecea că m-au dat mai devreme la școală.
Am avut probleme de genul mereu, dar de când cu internetul folosit excesiv chiar mi-am pierdut orice chef de a-mi face prieteni, mi-e greu să vorbesc, nu găsesc subiecte comune și e doar vina mea, știu. Și faptul că mi-e frică să mă fac de râs sau să spun ceva să nu fiu ignorată.
Mda, poate ținem legătura și ne spunem fiecare ce a reușit să facă. Trebuie să ne luăm inima în dinți pur și simplu sau să încercăm să vorbim cu un coleg mai amabil. Desigur, cu condiția de a nu părea disperate sau prefăcute.
XatomisX întreabă:
Sოﺁℓε întreabă:
necunoscuta_1142 întreabă:
Anonimboy111 întreabă: