| Justme111 a întrebat:

Ok. Cref ca vi s-a întâmplat si voua macar o data ceva de genu'.
Mosii din vecini si babele nu au ocupatie si stau si pandesc ce fac copiii vecinilor. Chestia e ca m-am saturat sa le tot spuna parintilor si la tot orasul fiecare pas de-al meu. Nu au nici un drept pana la urma. Am nevoir de un plan sa ii fac sa taca. Sa se învețe minte o data ca sunt idioti. Si fara sa fiu prinsa de cineva. Serios. Au momente cand stau la coltul casei si se uita toata ziua cine ce face sau in curte la vecini. Va rog help.

5 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

"- Mamaie! Mamaieee! Cand dai coliva aia? ca de cand o astept sad "

| Justme111 explică (pentru WaterDrop):

Si eu. As savura-o extrem de intens

| BotezanDaniel a răspuns:

Cunosc situatia! Din punct de vedere psihologic,impcarea cu tine vine din interactiunea cu ei,fara respect! Trateaza-i cum te trateaza! Comenteaza-le cu tupeu laughing! Si eu m-am certat de multe ori cu vecini care sunt maturi.Dar vezi nu te lasa controlata,mustrata, sfatatuita, certata, criticata de anumiti bosorogi care cred ca au trecut prin viata si sunt intelepti! Actioneaza liber, daca consideri ca ai dreptate si ei sunt nervosi si strigatul lor este fara motiv! Raspuns castigator?

| Justme111 explică (pentru BotezanDaniel):

Ideea e ca eu nu tac niciodata. Comentez tot timpul dar, ei stiu sa vorbeasca prin tot orasul cum ca, as fi lipsita de respect si pe mama o deranjeaza cel mai rau sa fie vorbit cineva din familie. O preocupa faptul ca oamenii vorbesc si sa fiu catalogată "cu lipsa de respect" nu ma va ajuta. Am nevoie de ceva care sa nu lase urme si sa nu stie ca eu am fost.

| Justme111 explică:

Cred*