| jessikz0r a întrebat:

Pai nelamurirea mea suna cam asa... A fost cu mine apoi m-a lasat pentru una cu care eu n-as putea concura vreodata, apoi acea tipa s-a impacat cu fostul ei, iar el cu mine. Toate bune si frumoase pana cand ea s-a despartit de fostul ei si a inceput sa-i dea like-uri pe facebook prietenului meu, cand i-am zis despre asta a spus ca nu s-ar mai impaca cu ea si nu m-ar mai lasa, dar observ ca se contrazice singur si i-a dat si el like la o postare... Ma roade asta, a plecat odata, mi-e frica c-o face si-a 2 oara.Ce ma sfatuiti sa fac? Fundita:*

20 răspunsuri:
| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Parerea mea e ca ai gresit din prima cand l-ai primit inapoi.
Daca a facut asta o data, atat de usor, fii sigura ca e capabil sa o faca si a doua oara.
Iti recomand sa o rupi de tot, ca nu e ultimul din lume, si tu meriti mai mult de atat.

| Urpaniel a răspuns:

Eşti disperată, sper să se întămple iar.

| jessikz0r explică (pentru Urpaniel):

Lache, nu mai trage tu concluzii tipic unui cretin care n-are viata proprie...am pus o intrebare, daca creierul tau nu poate concepe si raspunde totodata ceea ce zic eu aici cauta-ti ceva pe masura ta. Salut

| Urpaniel a răspuns (pentru jessikz0r):

"Lache"?
Tu te plângi după băieţi pe un site şi imi zici mie de viaţă?
Tot o meriţi, lol.

| jessikz0r explică (pentru Urpaniel):

Tocmai, c-o am si ajung in situatii in care nu stiu ce sa fac...cum tu nu ai una dai raspunsuri de genul asta...si hai ca n-am chef sa ma cert cu tine, vezi-ti de treaba ta.

| WildDream a răspuns:

Greseala ta! De ce l-ai mai luat inapoi dupa ce te-a parasit pentru alta? Ce esti tu rezerva, jucaria lui, sa te lase si apoi sa se intoarca cand are chef?
Daca a facut-o o data poate sa o mai faca, fie cu aia fie cu alta.

| jessikz0r explică (pentru WildDream):

Mare dreptate ai...il iubesc de aia l-am luat inapoi...

| WildDream a răspuns (pentru jessikz0r):

Da tu il iubesti, iar el profita de sentimentele astea...

Stiu...

Si de ce il lasi?
Daca chiar nu mai vrea sa aiba nimic cu ea pune-l sa-i dea block de fata cu tinewinking
In mod normal nu sunt de acord cu chestii impuse intr-o relatie dar in cazu de fata el nu este de incredere...

Ma gandesc sa-l las eu...in viitorul apropiat, ce sa-i impun.i-am zis de like si a zis ca nu se mai impaca ca bla bla, dar nu stau eu dupa asta...il voi lasahappy sper sa fiu eu prima.

Poate nu vrea sa se mai impace da macar acolo o scurta aventura sunt sigura ca mai vrea cu ea...

Clarlaughing)...las ca-mi trece mie iubirea asta hehee:* mersi de sfaturi

| mary4048 a răspuns:

Cine a facut o data asta o poate face si a doua oara...renunta la el pana nu o face el..macar stii ca i-ai dat tu papucii.big grin

| Jackul336 a răspuns:

Prietenul tau oscileaza intre doua, cred ca te vrea si pe tine si pe ea
la fel si fata aia vrea si pe tipul ala si pe prietenul tau

nu cumva si tu ai cand pe prietenul tau si pe altul

e un triunghi amoros in care fiecare punct are doua directii

| jessikz0r explică (pentru Jackul336):

Bine punctata asta... da, adevarul este ca si eu am pe cineva pe care el e invidios tare...dar am cam rupt legatura cu acela (doar de fatada) laughing) ohh drace ce incurcata-i viatalaughing!

| Jackul336 a răspuns (pentru jessikz0r):

Noi oamenii o incurcam ar trebui sa ne descurcam atunci

| Jackul336 a răspuns:

Chestia cu triunghiul deriva din faptul ca avem trasaturi psihologice pendulante
oarecum cine se aseamnana se aduna, de aceea e posibil ca si tu sa oscilezi intre doua persoane deoarece atrageti exact persoanele cu aceleasi inclinatii

cu timpul o sa intervina viata care ea insasi face cele mai mari departajari si alegeri

| Wth_Arun_1992 a răspuns:

Uramarestel,serios cea mai buna idee, sau aflai parola de la facebook si vezi mesajele, daca vrei sa afli parola te ajut eu