Daca estisugra ca te iubeste continua relatia.si zile parintilor tai. chestii d genu.numi place nul mai vreau iar daca relatia o sa continue mult o sa le spui adv
eu asa zic
pe deo parte nu e bine pentru ca at cand vor afla chestia asta se vor supara. dar crede'ma ca orikt le-ai spune despre iub dintre voi no sa va creaza si iti zic asra din proprie experientza baftha si din partea mea iubiti'va mult ( nu fa greseala mea
)
Buna! In primul rand cu cat este mai mare decat tine?
In al 2lea rand poate au aflat ceva parintii tai despre el. sau nu. l vad de incredere. De ce nu ai incercat sa. l chemi la cina si sa ii faci cunostinta cu parintii tai, poate atunci isi vor schimba parerea despre el si il vor accepta. Incearca sa mai vorbesti cu ei sa ii faci sa inteleaga ca tie iti este bine cu el si te simti fericita. :*.
Pai eu le-as spune adevarul in primul rand, iar apoi le-as spune ca este alegerea mea cu cine vreau sa fiu si ca trebuie sa aiba incredere in mine. Daca voi gresi va fi greseala mea si voi invata din propria experienta.
Pai. care e varsta dintre voi? tu cati ani ai? ia id-ul meu si mai vb swanheart8@yahoo.com
Dif dintre noi e de 6 ani jumate, dar nu asta cont atata timp cat ne iubim. mi-a dovedit asta prin multe fapte pe care nu le fac mwlti. Dar nu inteleg dc nici macar prietenii mei nu ma sustin(my bff nu mai spune nimic, desi mi-a zis ca nu e de acord cu noi). Eram odata cu o prt in masina si tata imi spunea"
cand il prind pe ala al taw sa vezi ca ii daw cu ceva in cap x(", iar prietena mea(nu zic sa se bage peste el, dar sa taca si sa nu fie de partea lui) mi-a zis de fata cu el "da st de acord cu tatal taw", la care eu"stiti ceva, eu nu am cum sa-i transmit asta tata pentru ca n`am pastrat legatura, dar u(vb cu prt mea-nu daw nume) mai bine nu te`ai mai baga"...nu inteleg dc nu incearca sa vada ca e de treaba. De ex le-am propus prt mele sa iasa intr-o zi cu noi 2 si sa vada cate face pentru mine si ca e un baiat bwn, dar nici asta n`au vrut. At duceti`va drk ca nici asa, nici asa. Plus ca atunci cand vb la tel si st cu ele afara, ele nu ma lasa sa vb si fac galagie, iar daca plec in alta parte vin dpa mine. Chiar m`am certat cu wby in ziua in care am facut 2 luni numai din cauza lor... dar nu inteleg dc fac asa pentru ca eu mereu le-am fost alaturi si niciodata nu le-am facut asa cand vb la tel. Gluma e gluma, dar pna la o limita. Si asa cu mine
Aici depinde si de tine.normal ca ei au avut un soc in momentu in care au vazut poza pentru ca daca stiau ca ai prieten de la bun inceput nu ar fi reactionat asa. puteai sa. l prezinti.sa.l chemi la cina, mai ales daca ai zis ca simti ca e o relatie serioasa.incearca pe parcurs sa le spui unele lucruri depsre el.chestii bune sa. l puna pe el intr. o lumina buna in ochii parintilor tai.
AndRei110gGg întreabă: