Incearca sa comunici cu ei si sa ii intrebi, cu frumosul, care este motivul pentru care tie nu iti cumpara, dar surorii tale da.
La 3 mil, crezi ca costa mult? 150 lei si de abia merge, pentium e ceva bun? 1, 8 ghz?
+ Surorii mele de 17 ani ii ia detoate, eu sunt in depresie cred, plang mereu noaptea ca vad la altii si ai mei nu-mi iau nimic, in schimb surorami ii iau de toate si mai si fumeaza, se cearta cu ei
Eu daca as fi ca si tine cred ca mi-ar cumpara si un castel (real) ). Parerea mea e sa nu mai fi asa cuminte si sa le spui replici reale si care sa ii faca sa vada ca nu iti ofera ceea ce meriti. Si nu te supara, dar cred ca ai tai fac diferente, spui ca surorii tale care nu e la fel de cuminte ca tine ii ia detoate insa tie nu. Intreaba-i care e motivul de nu iti ia ce vrei.
Am rezolvat, multumes de ajutor, tocmai mi-am dat comanda de PS4 si iphone 6 +, MERSI MULT. SI si-au cerut si scuze ca m-au neglijat si ca i-au luat suroramii tot ce vrea.
Parintii tai au dreptate, salariul ala de 13 milioane este extrem de mic, pentru cate cheltuieli sunt intr-o casa, normal si de inteles ca nu au cu ce sa-ti cumpere
In plus, se pare ca esti un copil nerecunoscator, spui ca nu vor sa-ti ia nimic, d ar tu de fapt ai un PC si mai ai si un iphone, deci, esti superbogat cu ce ai.
Tata are 25 milioane salariu, iar mama are 30. e putin?